Horoscopul complexelor: află ce ar schimba la ele femeile din zodiile de Aer!

27.MAI.2019
Horoscopul complexelor: află ce ar schimba la ele femeile din zodiile de Aer!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Complexe are oricine, dar puțini dintre noi le cunoaștem și facem în așa fel încât să profităm de slăbiciunile noastre. Descoperă cu ce se luptă în

ascuns femeile Gemeni, Balanță sau Vărsător. Femeile Gemeni par a fi departe de a accepta că au complexe și toți cei din jur sunt de acord că nu au motive de îngrijorare.

Totuși, trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că au și ele temerile lor. Complexele lor sunt legate de aspectul fizic. Acesta este și motivul pentru care fac atât de multe glume legate de modul în care arată. Pentru că se hotărăsc greu și trec ușor de la o extremă la alta, de cele mai multe ori femeile Gemeni nu sunt sigure care este zona corpului de care nu sunt mulțumite.

Loading...

Femeia Balanță este prea puțin complexată în prima tinerețe. Cele mai intense temeri apar după vârsta de 25 ani, când începe să fie stresată de trecerea timpului, de bătrânețe, de riduri și fire de păr alb. Oricât ar încerca nu poate să își scoată din minte faptul că îmbătrânește. Este genul de femeie care pe la 30 de ani începe să nu-și mai spună vârsta, ca o mică încercare de a ține timpul în loc.

Femeile Vărsător par a veni dintr-un viitor mult mai frumos și mai interesat decât prezentul nostru, dar complexele lor sunt absolut firești. Problema lor secretă este legată de fizicul său și de cele mai multe ori se rezumă la bust – fie e prea mic, fie are forma nedorită sau orice altceva.

În rest, nu le stresează dezvoltarea carierei sau satisfacția partenerului de viață, deoarece știu că pe acestea le pot schimba extrem de ușor.

Primul pas pentru a rezolva un complex, este să recunoaștem că-l avem. Odată recunoscut, jumătate din drum e ca și făcut.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

O persoană conservatoare și destul de încăpățânată, deoarece are încredere în sine
Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.