Transport gratuit peste 170 lei

Horoscopul complexelor: află ce ar schimba la ele femeile din zodiile de Aer!

Horoscopul complexelor: află ce ar schimba la ele femeile din zodiile de Aer!

Complexe are oricine, dar puțini dintre noi le cunoaștem și facem în așa fel încât să profităm de slăbiciunile noastre. Descoperă cu ce se luptă în

ascuns femeile Gemeni, Balanță sau Vărsător. Femeile Gemeni par a fi departe de a accepta că au complexe și toți cei din jur sunt de acord că nu au motive de îngrijorare.

Totuși, trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că au și ele temerile lor. Complexele lor sunt legate de aspectul fizic. Acesta este și motivul pentru care fac atât de multe glume legate de modul în care arată. Pentru că se hotărăsc greu și trec ușor de la o extremă la alta, de cele mai multe ori femeile Gemeni nu sunt sigure care este zona corpului de care nu sunt mulțumite.

Femeia Balanță este prea puțin complexată în prima tinerețe. Cele mai intense temeri apar după vârsta de 25 ani, când începe să fie stresată de trecerea timpului, de bătrânețe, de riduri și fire de păr alb. Oricât ar încerca nu poate să își scoată din minte faptul că îmbătrânește. Este genul de femeie care pe la 30 de ani începe să nu-și mai spună vârsta, ca o mică încercare de a ține timpul în loc.

Viziteaza magazinul online