HOROSCOP 21 februarie 2018: Unele amintiri sunt... PREVIZIUNI pentru miercuri

21.FEBRUARIE.2018
HOROSCOP 21 februarie 2018: Unele amintiri sunt... PREVIZIUNI pentru miercuri

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil ZODIACOOL

HOROSCOP AZI 21 februarie 2018: Unele amintiri sunt neplăcute și nu pot fi uitate. Totuși, încercarea de a ierta este binevenită. Află ce rezervă astrele

astăzi pentru fiecare zodie!. HOROSCOP Berbec Astrele te predispun la visare. Este posibil ca cei din jur să creadă că nu ești cu picioarele pe pământ, dar vei reveni la normal în scurt timp și vei acționa cu hotărâre.

HOROSCOP Taur
Învață să te mulțumești cu ceea ce ai, vei fi mult mai fericit. Nu lăsa stresul din familie să te împingă la acțiuni riscante, jocuri de noroc.

HOROSCOP Gemeni
Ți se pot deschide anumite uși spre o relație secretă extraconjugală, dar nu te grăbi să ajungi în așternut, deoarece riști să fii prins.

Loading...

HOROSCOP Rac
Există șanse de a ți se propune o colaborare financiară, chiar cu statut înalt. Un coleg de muncă cu care nu ai mai ținut legătura este posibil să te caute azi și să-ți propună o afacere.

HOROSCOP Leu
Există șanse mari să primești provocarea de a lăsa lucrurile în voia sorții, chiar dacă de obicei încerci să-ți ții emoțiile sub control. Universul te pune la încercare și va trebui să renunți la agresivitate și să devii tandru și iubitor.

HOROSCOP Fecioară
Cauți soluții ingenioase de a-ți pune în practică toate planurile legate de o relație, există posibilitatea să te întâlnești cu cineva, iar pe plan afectiv, odată cu trecerea timpului, atracția va deveni din ce în ce mai mare.

HOROSCOP Balanță
Nu îți da cu părerea la adresa unor persoane pe care nu le cunoști, mai ales dacă ești pus în situația să plecați împreună într-o călătorie. Fii rezervat.

HOROSCOP Scorpion
Un coleg este posibil să te jignească prin diferite mijloace, moment în care te vei dezlănțui asemenea unui uragan. Totuși înceară să nu-l bagi în seamă, pentru a nu-l răni.

HOROSCOP Săgetător
Astrele îți aduc azi mai multă stabilitate pe plan profesional și înlătură riscul pierderilor financiare. Este o zi bună pentru investiții.

HOROSCOP Capricorn
Partea sentimentală te poate nemulțumi pentru că îți dorești mai mult de la partener și nu este de mirare că o să îi transmiți telepatic această stare, ceea ce va duce în final la tensiune și chiar la mărturisiri care, într-un final, vor fi benefice dacă se vor căuta și soluțiile pentru remedierea lor.

HOROSCOP Vărsător
Multe pericole te pândesc pe tot parcursul zilei. Se anunță o zi tensionată pe toate planurile. Se recomandă prudență în trafic, un accident este posibil.

HOROSCOP Pești
Configurația astrală de azi nu este favorabilă deciziilor majore mai ales în plan profesional. Anumite capcane vor ieși la suprafață.

loading...
4297
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În filosofia Taoistă Yin și Yang sunt două tipuri de energie complementară ce compun universul
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Iepure este Estul. Nativii din această zodie trebuie
Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.