Transport gratuit peste 199 lei

Ești îndrăgostit de o femeie VĂRSĂTOR? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Ești îndrăgostit de o femeie VĂRSĂTOR? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Dacă vrei să cucerești o femeie Vărsător, în primul rând nu o stresa și nu încerca să îi impui ceva. Frumoasă, originală, creativă, inteligentă și,

mai ales, creativă, femeie Vărsător poate suci mințile oricărui bărbat în doar câteva minute de conversație! Dar, atunci când cineva vrea să o cucerească.. situația stă un pic diferit. Este revoluționară, visătoare și imprevizibilă. Nu o certa dacă întârzie la întâlnire sau chiar uită de ea. Trebuie să înțelegi de la început că nu o face cu rea voință, ci doar pentru că are mintea ocupată cu atât de multe idei.

Uneori nativa Vărsător pur și simplu poate pierde noțiunea timpului visând la lucruri precum salvarea planetei.

Adoră discuțiile îndelungate pe domenii diverse și cât mai speciale, cum ar fi ecologia, parapsihologia ori ocultismul și citește extrem de mult din sfera care o interesează. Ar fi bine să poți susține o conversație cu ea pe astfel de teme, altfel ar putea considera că ești prea rigid pentru a ieși cu tine.

Nu uita că adoră persoanele open mind! De asemenea, este atrasă de bărbații cu inițiativă, cu încredere în forțele proprii și pe care simte că se poate baza oricând.

Și-ar dori să aibă lângă ea un bărbat cu aceeași dorință supremă ca ea - de a salva lumea sau cel puțin de a o face un loc mai bun.

După ce ați ajuns un cuplu, vei fi unul dintrei cei mai răsfățați bărbați ai zodiacului, din punct de vedere amoros. Idealizează iubirea și își dorește un bărbat tandru, dar este și genul de femeie care se inspiră din filmele porno. Odată ce s-a incitat, dă dovadă de multă creativitate, curiozitate și interes de a încerca orice ar putea să vă producă plăcere.

Viziteaza magazinul online