Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018 SĂGETĂTOR: escrocheriile făcute ies la suprafață

Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018 SĂGETĂTOR: escrocheriile făcute ies la suprafață

Previziuni neașteptate generate de acest eveniment astrologic: atenție mare la cum acționați, se recomandă prudență. Nativii Săgetător vor avea Eclipsa din

13 iulie 2018 pe casa banilor, bunurilor la comun, veniturilor suplimentare, jocurilor de noroc, bolilor, accidentelor grave, legăturii cu spiritualitatea, premonițiilor etc.

Faptul că Pluton din retrogradare face opoziție la grad perfect cu acest eveniment astrologic arată cât de tensionat este domeniul financiar.

Nativii Săgetător încă de la începutul anului 2018 au inițiat anumite demersuri, poate au intrat în anumite colaborări, au cheltuit bani pentru a finaliza un proiect, iar acum simt nevoia recoltei. Însă Lilith de pe ultimele grade din casa banilor în aspectele pe care le formează arată faptul că pot să iasă la suprafață anumite escrocherii, poate auziți că cineva a plecat cu banii voștri.

Dacă voi ați fost cei care ați pus la cale acele înșelătorii, acest context este unul favorabil și vă va ajuta, astfel încât să vă bucurați de succes. Însă lăcomia va face ca în următoarea perioadă să mai încercați iarăși aceaste strategii, de data aceasta autoritățile vă vor sancționa.

Vor fi și nativi Săgetător care nu vor fi implicați în astfel de situații, aceștia vor auzi despre pronunțarea unei sentințe în cazul unui divorț, vă poate reveni în această perioadă o moștenire, însă vedem plauzibil și scenariul în care vă despărțiți de o persoană dragă.

Săgetătorii se pot îndrăgosti de o profesie nouă, pot să cocheteze cu ideea începerii unei afaceri, pot să fie remarcați de persoane mai în vârstă, care să facă echipă cu voi, de aceea este foarte plauzibilă ideea de a găsi un loc de muncă, de a discuta despre bani, de a începe să puneți în practică un hobby, care să aducă statistici financiare.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Soare din 13 Iulie 2018:

Berbec – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Taur – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Gemeni – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Rac – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Leu – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Fecioară – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Balanță – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Scorpion – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Vărsător – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018
Pești – Eclipsa de Soare 13 Iulie 2018

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!