Cu ce să te îmbraci de Crăciun în funcție de zodie, pentru a evita certurile cu partenerul

Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: nebeep.com

Risc crescut de a pierde relația de dragoste pentru unii nativi, Moș Crăciun nu este la fel de generos cu toți

Vestimentația pe care o porți de Crăciun își amplifică norocul zodiei în dragoste pentru perioada ce urmează.

 

Sărbătorile de iarnă sunt așteptate de obicei cu sufletul la gură de majoritatea femeilor, speranța că Moș Crăciun va veni și ne va face viața mai frumoasă nu moare niciodată, indiferent de vârstă. Însă astrologii spun că nu toți nativii sunt la fel de norocoși în seara magică de Crăciun. Totuși, calitatea vieții pentru fiecare zodie ar putea fi îmbunătățită cu ajutorul culorilor, care au o vibrație proprie și ne pot schimba starea de spirit, și, implicit, norocul.

Berbec
Încercați să nu deveniți capricioase tocmai în noaptea de Crăciun, astrele vă testează maturitatea și afectivitatea față de partener. Lăsați mofturile copilărești și acceptați orice cadou vi se oferă, fără a vă face așteptări prea mari. Se pare că traversați acum un moment de cotitură în relația sentimentală. Oare doar un cadou extravagant poate fi dovada că el vă iubește? Cu siguranță că nu este așa. Pentru a scăpa de mândrie purtați în această seară accesorii simple în culorile alb, auriu, argintiu, care să vă amintească de micile plăceri ale vieții.

Taur
Nu este un secret că vă plac cadourile extravagante, însă în acest an Universul vrea ca voi să învățați lecția modestiei. Imaginați-vă o noapte magică de Crăciun, în care cel mai bun cadou este dragostea partenerului și nu visați la mașini scumpe și telefoane de ultimă generație. Acum nu înseamnă că nu este posibil să le și primiți, însă ați putea evita problemele în cuplu, certurile din cauza banilor dacă ați da dovadă de mai multă maleabilitate. V-ar ajuta să amplificați această stare de spirit o vestimentație jucăușă de culoare albă, alb cu auriu, argintiu cu verde.

Gemeni
Ați putea crede că este aproape imposibil să fiți victima unei dezamăgiri în noaptea de Crăciun. Ce să-i faci, în acest an Moș Crăciun se pare că a pregătit pentru voi o vărguță ambalată foarte frumos. Aici ne referim la faptul că ați putea pierde tot ce aveți mai scump, adică iubirea și loialitatea partenerului de viață, dacă v-ați încăpățâna ca totul să fie doar cum vreți voi. Prin urmare, alegeți o vestimentație în culorile roz, albastru, roșu și totul va intra pe un făgaș minunat.

Rac
Deși imaginația voastră nu are limite, nu este exclus să experimentați că nu totul este posibil de Crăciun. Sunt posibile certuri cu cei din familie, posibil din pricina faptului că nu prea sunteți cu picioarele pe pământ. De aceea ar fi bine să optați pentru o vestimentație de culoare galben pai, crem, portocaliu deschis, pentru a vă armoniza mai bine cu cei din familie, cu partenerul de viață.

Leu
Aroganța voastră ar putea scăpa de sub control în acestă seară de poveste, încercați să meditați asupra misterului nașterii lui Cristos și totul se va îmbunătăți, datorită faptului că veți atrage energie pozitivă. Atenție la dialogul inițiat cu cei mai bătrâni din familie, părinții chiar dacă nu reușesc să ne facă cadourile pe care ni le dorim, ei pun mult suflet în ceea ce aleg și pentru asta ar trebui apreciați. Purtați haine de culoare alb cu crem, auriu cu portocaliu, argintiu cu violet pal, pentru a benefica de mai mult ajutor divin în această seară și a vă îmbunătăți credința.

Fecioară
Nu este exclus să simțiți că Moș Crăciun v-a uitat în această seară de decembrie 2018, însă nu totul este așa de gri cum pare. Evitați să vă îmbrăcați în culoarea roșie, pentru a nu amplifica ghinionul pe care astrele îl prefigurează. În schimb, ați putea să beneficiați de atenție sporită din partea partenerului de viață dacă ați purta o vestimentație în combinația verde cu auriu, turcoaz cu argintiu.

Balanță
Vă numărați printre preferatele lui Moș Crăciun în această seară. Șansele de a primi cadourile potrivite pentru gustul vostru rafinat sunt maxime, însă încercați să nu stricați magia serii cu niște capricii de moment. Neîncrederea și suspiciunea față de partenerul de viață v-ar putea întuneca orizontul, însă norii se vor risipi dacă veți opta pentru o ținută în culorile turcoaz, roz, violet, bleu.

Scorpion
Veți reuși să obțineți ceea ce vreți de la partener, un cadou plus o noapte magică de amor, însă riscul de a rămâne singure lângă bradul împodobit este maxim, dacă nu vă veți ține fanteziile puțin în frâu. Pentru a nu vă șoca partenerul cu obsesia pentru un foc de artificii în dormitor, ar fi bine să purtați haine de culoare argintiu cu albastru, violet cu argintiu sau auriu cu albastru/negru.

Săgetător
Cadouri extravagante sosesc de Crăciun pentru voi, însă încercați să nu forțați nota în ceea ce privește valoarea lor materială. Acum Moșul vrea ca voi să evoluați și să apreciați mai mult calitatea sufletească a partenerului de viață. Încercați să nu aveți o reacție de divă, ci adoptați o atitudine plină de recunoștință. V-ar fi mai ușor să fiți în tandem cu astrele dacă ați purta haine de culoare crem cu argintiu, portocaliu cu auriu, albastru, bleu.

Capricorn
Noroc cu carul vă promite Moș Crăciun, dar și cadouri scumpe, posibil bijuterii de valoare. Pe de altă parte, ați putea provoca o ceartă ce se poate termina cu o despărțire dacă nu vă veți ține egoul în frâu, de aceea purtați în această seară haine în combinațiile alb cu galben, auriu cu cărămiziu, maron-roșcat, alb cu roșu.

Vărsător
Dragostea la prima vedere, reînnoirea jurămintelor, armonia vor face ca această seară să rămână memorabilă pentru voi. Nu este exclus să primiți cu această ocazie un telefon nou sau o mașină electrică/hibrid însă pentru a nu atrage reproșuri din partea partenerului pentru că ați avut pretenții prea mari, ar fi bine să purtați acum haine de culoare argintiu cu roșu, roșu cu auriu, violet cu argintiu.

Pești
O noapte reușită vă promite Moș Crăciun, tot ce vă doriți se va îndeplini, pentru că astrele vă susțin. Prin urmare, eliminați orice urmă de pesimism cu ajutorul unei vestimentații de culoare albastră, bleumarin, chiar și negru cu roșu.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,67  3
VOTURI
2639
4.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop TAUR SANATATE. Principalele problemele de sanatate în 2019
Horoscop 2019 TAUR pe starea de SĂNĂTATE. Atenție la accidente la locul de muncă
Horoscop sexual TAUR. Horoscop erotic Taur: femeia Taur și barbatul Taur
Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai
Zodiac chinezesc CAPRĂ 2019, horoscop chinezesc SANATATE
Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru satrea de sănătate

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.