Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Cele mai importante mituri despre zodiile de Pământ. Tu le cunoști?

Cele mai importante mituri despre zodiile de Pământ. Tu le cunoști?

Așa cum ar fi bine să nu-l judecăm pe om după haine, pentru că „Dumnezeu a făcul omul, iar croitorul hainele” (autor necunoscut), ar trebui să ne ferim și de prejudecăți!

Iată care sunt cele mai importante mituri despre zodiile de Pământ.

Se spune că Taurii sunt obsedați de lux de posesiile materiale și că sunt capabili de absolut orice pentru a le obține. Să nu exagerăm totuși. Probabil nu sunt prea mulți oameni care să nu-și dorească să trăiască într-un mod confortabil.

Într-adevăr, Taurii preferă ce este de calitate, luxos, lucrurile sofisticate, dar asta nu înseamnă că nu știe să aprecieze și lucrurile ieftine, simple, cu valoare sentimentală. De fapt, în spatele măștii, se ascunde firea lor sensibilă și romantică.

Best seller

Afla mai multe despre horoscop Taur

Cu toții cunoaștem prejudecata legată de Fecioare, cum că ar fi cele mai critice din zodiac. Nu spunem că nu au capaciatea de a observa detalii pe care puțini le-ar vedea și că au obiceiul de a atrage atenția celor care greșesc sau că au așteptări ridicate de la cei dragi și de la propriile persoane.

Cu siguranță au aceste trăsături, dar în același timp, sunt prietene excepționale, înțelegătoare, calme, dornice să îi ajute pe cei apropiați să se dezvolte și să fie mereu mai buni decțt erau înainte.

Iți recomandăm

Afla mai multe despre horoscop Fecioara

Multe persoane cred că nativii Capricorn ar fi singuratici, reținuți, foarte zgârciți la exprimarea sentimentelor și reci. Într-un mediu în care se simt în largul lor, Capricornii pot fi sufletul petrecerilor, amuzanți, populari, comunicativi și contrar tuturor așteptărilor, sensibili.

Afla mai multe despre horoscop Capricorn

Viziteaza magazinul online