Calendar Mai 2018, zile rele pentru dragoste, bani și sănătate

02.MAI.2018
Calendar Mai 2018, zile rele pentru dragoste, bani și sănătate

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:misionerosdigitales.com

Planifică-ți evenimentele importante în funcție de predispozițiile astrologice ale lunii Mai. Calculele din astrologia chineză scot la iveală aspecte astrale

cu impact negativ pe domenii de viață. Lista cu zile rele din luna Mai 2018 pentru dragoste, afaceri și sănătate.

7, 19, 31 Mai – (ciocnire Șarpe-Mistreț). Influxul astral din aceste zile crește riscul de a atrage în preajmă oameni indiscreți, invidioși, care vă oferă sfaturi de care nu aveți nevoie. Acest aspect vă stresează, provocând ieșiri necontrolate atât acasă cât și la serviciu. Aceste stări de irascibilitate se vor amplifica dacă nu vă veți spune la timp punctul de vedere.

10, 22 Mai – (rănire și pedeapsă Șarpe-Tigru). Energia negativă care se amplifică în aceste zile duce la posibile accidente sau incidente legate de călătorii. Ar fi bine să evitați să acceptați ori să dați un răspuns referitor la o ofertă de muncă în altă localitate sau în străinătate, s-ar putea să fiți atrași pe o pistă falsă, studiați cu atenție termenii și condițiile, pentru a nu fi păcăliți. Nu este exclus ca cineva din anturaj sau chiar din familie să vă trădeze pentru a obține beneficii, ceea ce vă va face să vă simțiți nedreptățiți și să vă pierdeți încrederea.

DE INTERES: Calendar zile bune pentru sănătate și frumusețe în Mai 2018

16, 28 Mai – (distrugere Șarpe-Maimuță). Situațiile neplăcute vor varia de la caz la caz, dar toate vor avea ca numitor comun schimbarea bruscă de comportament a unei persoane din familie sau din anturaj. Recomandăm ca în aceste zile să nu încercați să speculați o anumită oportunitate de parteneriat, chiar dacă pare bună, deoarece se ascunde ceva la mijloc. Pe de altă parte, ați putea folosi influxul astral de azi pentru a face schimbări pozitive în viață, renunțarea la un viciu.

Amplificarea energiei pozitive în materie de dragoste și bani ne ajută să facem față în zilele rele.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.