Adevărata mantră care schimbă ghinionul în noroc. Afirmaţii pozitive pentru luna Septembrie

30.AUGUST.2018
Adevărata mantră care schimbă ghinionul în noroc. Afirmaţii pozitive pentru luna Septembrie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:the-limitless-minds.com

Fiecare zodie are o mantră care i se potrivește și de care ar trebui să țină cont pentru a atrage reușite. Luna septembrie 2018 este o lună în care

primează energia negativă, care atrage probleme în dragoste, trădări, furturi și accidente. Această lună nu va fi bună pentru a lua decizii majore, ar trebui să mergem pe căile deja cunoscute. Financiar, nu este o perioadă bună pentru a face investiții, a cumpăra o casă, mașină nouă, deoarece contractele pot ascunde capcane.

Dezavantajul pe plan relațional vor fi tensiunile cu partenerul drag, care ne vor strica starea de bine. De aceea ar fi bine să încercăm să fim cât mai sinceri și să oferim ajutor.

Pe de altă parte, astrele ne pot aduce o iubire sublimă la orizont, dar aceasta ne va dezamăgi dacă ne facem așteptări nerealiste despre o posibilă relație de lungă durată.

Mantrele sunt afirmații pozitive, rugăciuni pentru suflet care, dacă sunt repetate în mod constant de mai multe ori pe zi, dimineața și seara, duc la îmbunătățirea vieții, schimbă ghinionul în noroc.

Berbec

“Accept să îmi regăsesc spontaneitatea, accept să redescopăr în mine mai multă iubire, dinamism şi entuziasm. Astfel îmi voi îmbunătăţi calitatea vieţii în această lume.”

Taur

“Cu cât învăţ mai mult să mă iubesc, cu atât voi învăţa mai repede că există o recompensă: primesc dragoste şi prietenie.”

Gemeni

“Am nevoie de pace interioară şi, mai ales, de iubire. Sunt deschis şi totul va fi bine.”

Rac

“Sunt iubit necondiţionat. Accept să privesc viaţa în faţă şi să mă responsabilizez. Mă concentrez pe calităţile mele fizice şi spirituale.”

Leu

“Accept acum să îmi fac ordine în viaţă, să îmi apreciez calităţile şi ceea ce sunt. Sunt pe calea spre reuşită.”

Fecioară

“Accept cu toată inima evenimentele din viața mea. Îndrăznesc să fiu eu însumi, mă eliberez de secrete, îmi regăsesc pacea interioară şi dorinţa de a exploata Universul.”

Balanță

“Accept în totalitate ceea ce sunt, aleg conştient să trăiesc fericirea în viaţa de zi cu zi, ştiind că sunt protejat. Mă împlinesc cu tot ceea ce am mai frumos, prin lumină şi iubire.”

Scorpion

“Am încredere în mine şi ştiu că viaţa îmi va oferi toate lucrurile de care am nevoie. Mă aştept la tot ceea ce este mai bun în viaţă şi accept faptul că merit tot ce e mai bun.”

Săgetător

“Accept să îmi exprim emoţiile, creativitatea şi ideile în felul în care mă simt cel mai bine, respectând bunul simt.”

Capricorn

“Las să se dezvolte plenitudinea mea interioară și sunt deschis să mă umplu cu iubirea şi tandreţea pe care mi le oferă oamenii şi Universul.”

Vărsător

“Accept faptul că sunt diferit şi îmi asum din plin acest lucru. Îmi las calităţile mele unice să se exprime.”

Pești

“Accept să îmi recunosc valoarea, să caut în profunzimea lucrurilor. Voi redescoperi fericirea mea interioară.”

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.