2 Zodii care își fac așteptări prea mari, riscă să piardă în viață

6020
4.33
SHARE
Horoscop. Zodii AUTOR: Ivona Mara FOTO: kulturtado.wordpress.com

Îți faci așteptări prea mari, află că poți fi dezamăgit din pricina faptului că exagerezi cu pretențiile

Unele semne zodiacale au așteptări prea mari atât de la ei, cât și de la ceilalți, de aceea riscă să cadă în depresie, pot fi ușor dezamăgite.

*
*

Nu este greșit să visăm cu ochii deschiși, din contra, specialiștii spun că aceasta este o metodă care aduce succes, însă nu trebuie să exagerăm peste măsură, din când în când trebuie să revenim și cu picioarele pe pământ.

Taur

Taurii știu ce vor, însă consideră că cei din jur le sunt de folos numai dacă fac totul după cum dictează ei. Această atitudine, privită dintr-o perspectivă largă, este necorespunzătoare, în plus le poate cauza tot lor suferință.

De regulă Taurii cred că totul li se cuvine, ba chiar ar fi în stare să-i ademenească de partea lor pe cei mai buni într-un anumit domeniu, cu ajutorul cărora să obțină ceea ce-și doresc în viață.

Fiind firi perseverente, încăpățânați, au tendința de a-i forța pe cei din jur să lucreze într-un anumit ritm, care de cele mai multe ori este foarte alert, ceea ce îi poate face să piardă pe plan relațional, social.

*
*

Gemeni

Nu există persoană de la care Gemenii să nu aibă în primă fază pretenții, în special pe partea intelectuală. Văd lumea în alb și negru, împart oamenii în buni și răi, deștepți și proști încă de la începutul unei conversații.

Au așteptări mari și de la ei înșiși, de aici apare setea lor de cunoaștere, însă au tendința de a aduna tone de informații teoretice, pe care nu apucă să le pună în practică. De aici, este lesne de înțeles că progresul lor poate fi întârziat pe partea financiară, în carieră.

Pe partea sentimentală, încearcă să o schimbe pe persoana de care se îndrăgostesc, să o facă să devină mai inteligentă. În cazul în care partenerul de viață nu dă semne că vrea să evolueze la nivel psihic, uită de sentimente, dragoste și romantism și o dau la o parte, după care se adâncesc într-o suferință fără rost, riscă să cadă în depresie.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,33  9
VOTURI

SUBIECTE SIMILARE: ZODII TAUR GEMENI HOROSCOP
*
*
CE E NOU
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,33  9
VOTURI
loading...

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
PE ACELAȘI SUBIECT
Secrete dezvăluite

Cumpărături referitoare la articol:

Pe același subiect

Pe același subiect

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
*
*
MAGAZIN ONLINE
-45%
Feng Shui Dormitor pentru Cuplu
104 VOTURI
18150 lei
-20%
Calendar 1 an
2 VOTURI
4800 lei
*
*
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.