2 Zodii care își fac așteptări prea mari, riscă să piardă în viață

30.DECEMBRIE.2018
2 Zodii care își fac așteptări prea mari, riscă să piardă în viață

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Zodiacool Foto:kulturtado.wordpress.com

Îți faci așteptări prea mari, află că poți fi dezamăgit din pricina faptului că exagerezi cu pretențiile. Unele zodii au așteptări prea mari atât de la

ei, cât și de la ceilalți, de aceea riscă să cadă în depresie, pot fi ușor dezamăgite. Nu este greșit să visăm cu ochii deschiși, specialiștii spun că aceasta este o metodă care aduce succes, însă nu trebuie să exagerăm peste măsură, din când în când trebuie să revenim și cu picioarele pe pământ. Taurii știu ce vor, însă consideră că cei din jur le sunt de folos numai dacă fac totul după cum dictează ei.

Această atitudine, privită dintr-o perspectivă largă, este necorespunzătoare, în plus le poate cauza tot lor suferință.

De regulă Taurii cred că totul li se cuvine, ba chiar ar fi în stare să-i ademenească de partea lor pe cei mai buni într-un anumit domeniu, cu ajutorul cărora să obțină ceea ce-și doresc în viață.

Fiind firi perseverente, încăpățânați, au tendința de a-i forța pe cei din jur să lucreze într-un anumit ritm, care de cele mai multe ori este foarte alert, ceea ce îi poate face să piardă pe plan relațional, social.

Gemeni

Nu există persoană de la care nativul Gemeni să nu aibă în primă fază pretenții, în special pe partea intelectuală. Văd lumea în alb și negru, împart oamenii în buni și răi, deștepți și proști încă de la începutul unei conversații.

Au așteptări mari și de la ei înșiși, de aici apare setea lor de cunoaștere, însă au tendința de a aduna tone de informații teoretice, pe care nu apucă să le pună în practică. De aici, este lesne de înțeles că progresul lor poate fi întârziat pe partea financiară, în carieră.

Pe partea sentimentală, încearcă să o schimbe pe persoana de care se îndrăgostesc, să o facă să devină mai inteligentă. În cazul în care partenerul de viață nu dă semne că vrea să evolueze la nivel psihic, uită de sentimente, dragoste și romantism și o dau la o parte, după care se adâncesc într-o suferință fără rost, riscă să cadă în depresie.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.