Unde petreci după Revelion 2018? Locuri prielnice pentru prima zi din anul nou

Unde petreci după Revelion 2018? Locuri prielnice pentru prima zi din anul nou
Anul 2018 va începe bine dacă îți alegi locul potrivit unde să petreci prima zi din anul nou. Numărul guvernant al pătratului Lo Shu pe 1 ianuarie 2018 este

6. Numărul guvernant al zilei de 1 ianuarie, combinat cu energiile de pe casele zodiacale, determină locul prielnic pentru fiecare zodie chinezească. Șobolan. Rămâneți în orașul natal, alegeți un local frecventat de oameni de elită. Șanse mari să vă întâlniți sufletul pereche sau noi oportunități de afaceri. Evitați cabanele din lemn, locațiile cu mobilier din lemn masiv sau decorate cu multe plante.

DE INTERES: Cum să ne îmbrăcăm de Revelion 2018 pentru a avea succes

Bivol și Tigru. Optați pentru un loc plin cu oameni petrecăreți. Profitați de atmosfera festivă pentru a face o cerere în căsătorie sau o declarație de dragoste. Evitați zona de munte, nu stați pe lângă pereți cu piatră.
Iepure. Alegeți o destinație exotică, lângă apă sau o locație cu fântâni arteziene, perdele de apă. Chiar dacă veți cheltui mai mult, veți fi mulțumiți sufletește... mai ales că ați avut un an 2017 mai zbuciumat. Evitați spațiile decorate cu piatră naturală.

Dragon și Șarpe. Un loc la înălțime, mai sus de etajul 8, ar fi ideal pentru a vă simți în culmea fericirii. Locația aleasă trebuie să aibă un design minimalist, fără statuete din piatră.
Cal. Fiți precauți, evitați locurile publice aglomerate, stați cât mai retrași, fie acasă, fie la o cabană din lemn unde să petreceți doar cu familia. Nu vă aventurați în destinații cu plaje sau nisip.
Capră și Maimuță. Vi se potrivesc destinațiile în locuri însorite, undeva lângă o apă, la malul mării, unde să vă manifestați romantismul. Evitați deplasările lungi cu mașina, mai bine călătoriți cu avionul.
Cocoș. Tot ceea ce este de lux vă încântă de prima zi din anul nou, resturante exclusiviste, focuri de artificii impresionante, șampanie și mâncare de top. Evitați locațiile decorate cu multe plante, copaci de interior.
Câine și Mistreț. Pregătiți-vă să petreceți într-o destinație cu vegetație luxuriantă sau într-o cabană din lemn, în cuplu sau cel mult cu un grup retras de prieteni, care și-au dovedit deja loialitatea. Evitați zonele aglomerate.

Sursa foto: play.google.com

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.