Unde petreci după Revelion 2018? Locuri prielnice pentru prima zi din anul nou

09.DECEMBRIE.2017
Unde petreci după Revelion 2018? Locuri prielnice pentru prima zi din anul nou

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Anul 2018 va începe bine dacă îți alegi locul potrivit unde să petreci prima zi din anul nou. Numărul guvernant al pătratului Lo Shu pe 1 ianuarie 2018 este

6. Numărul guvernant al zilei de 1 ianuarie, combinat cu energiile de pe casele zodiacale, determină locul prielnic pentru fiecare zodie chinezească. Șobolan. Rămâneți în orașul natal, alegeți un local frecventat de oameni de elită. Șanse mari să vă întâlniți sufletul pereche sau noi oportunități de afaceri. Evitați cabanele din lemn, locațiile cu mobilier din lemn masiv sau decorate cu multe plante.

DE INTERES: Cum să ne îmbrăcăm de Revelion 2018 pentru a avea succes

Bivol și Tigru. Optați pentru un loc plin cu oameni petrecăreți. Profitați de atmosfera festivă pentru a face o cerere în căsătorie sau o declarație de dragoste. Evitați zona de munte, nu stați pe lângă pereți cu piatră.
Iepure. Alegeți o destinație exotică, lângă apă sau o locație cu fântâni arteziene, perdele de apă. Chiar dacă veți cheltui mai mult, veți fi mulțumiți sufletește... mai ales că ați avut un an 2017 mai zbuciumat. Evitați spațiile decorate cu piatră naturală.

Loading...

Dragon și Șarpe. Un loc la înălțime, mai sus de etajul 8, ar fi ideal pentru a vă simți în culmea fericirii. Locația aleasă trebuie să aibă un design minimalist, fără statuete din piatră.
Cal. Fiți precauți, evitați locurile publice aglomerate, stați cât mai retrași, fie acasă, fie la o cabană din lemn unde să petreceți doar cu familia. Nu vă aventurați în destinații cu plaje sau nisip.
Capră și Maimuță. Vi se potrivesc destinațiile în locuri însorite, undeva lângă o apă, la malul mării, unde să vă manifestați romantismul. Evitați deplasările lungi cu mașina, mai bine călătoriți cu avionul.
Cocoș. Tot ceea ce este de lux vă încântă de prima zi din anul nou, resturante exclusiviste, focuri de artificii impresionante, șampanie și mâncare de top. Evitați locațiile decorate cu multe plante, copaci de interior.
Câine și Mistreț. Pregătiți-vă să petreceți într-o destinație cu vegetație luxuriantă sau într-o cabană din lemn, în cuplu sau cel mult cu un grup retras de prieteni, care și-au dovedit deja loialitatea. Evitați zonele aglomerate.

Sursa foto: play.google.com

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Certurile pot să apară și de la o neînțelegere aparent neînsemnată, de aceea se recomandă
Anul nou chinezesc începe odată cu prima zi cu Lună Nouă dintre solstițiul de iarnă și
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.