Plantele cu energii negative. Iată care sunt plantele pe care nu ar trebui să le ai în jur

Plantele cu energii negative. Iată care sunt plantele pe care nu ar trebui să le ai în jur
Deseori auzim de plantele care atag norocul, dar știai că există și unele specii care pot aduce energii negative, dacă nu ai grijă la unele aspecte,

indiferent dacă sunt în interiorul sau exteriorul locuinței?

Cactusul - este una dintre plantele de care ar fi bine să ai multă grijă, pentru că dacă nu este îngrijit corespunzător poate atrage multă energie negativă, considerându-se că țepii săi îndepartează energia Chi, pozitivă.

Limba Soacrei atrage vibrațiile negative. Totuși, părerrile în cazul său sunt împărțite, deoarece unele școli Feng Shui consideră că aceasta poate avea o putere protectoare asupra celor care o îngrijesc.

Bonsaiul este de evitat deoarece o creștere mult încetinită sau chiar oprită prematur, ceea ce inhibă în timp energia pozitivă.

Nici plantele care cad, cum ar fi salcia plângătoare, iedera sau planta păianjen, nu sunt de ținut în casă ori pe lângă aceasta. Se spune că astfel de plante orientează în jos energia pozitivă, în loc să o împrăștie în jur.
Orice fel de plante urcate sau doar puțin ofilite sunt atrăgătoare de vibrații negative, pentru că simbolizează moartea.

Bineînțeles, nu ne referim aici la plantele care au perioade de repaus. Astfel, ai grijă ca acestea să aibă mereu cantitatea optimă de apă, teren hrănitor și protecție față de insecctele dăunătoare.

Maestrul ZODIACOOL vă amintește că nu plantele în sine emană vibrații negative, ci combinația dintre energiile lor și punctul cardinal în care sunt poziționate sau modul în care sunt îngrijite.

893
0
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.