Este bine sau nu să purtăm pietre de jasp?

16.NOIEMBRIE.2018
Este bine sau nu să purtăm pietre de jasp?
Feng Shui AUTOR: Andreea Inea FOTO: wordpress.com
Cum trebuie folosit jasperul pentru a atrage energie, căldură sufletească și echilibru în viață. Orice cristal sau piatră prețioasă ori semiprețioasă

este încărcată de energie care îl poate influența pe cel care o poartă. La fel se întâmplă și în cazul jaspului. Acesta este o piatră caldă și protectoare, indiferent de culoarea pe care o are - galben, verde, albastru, violet sau roșu. Desigur, fiecare culoare va aduce energie suplimentară celei esențiale a jaspului. De exemplu, un jasp roșu va oferi mai multă energie în acțiune decât unul albastru, care stimulează calmul.

Pe parcursul a mii de ani, jaspul a fost folosit în multe culturi ca amuletă și tratament Feng Shui. De asemenea, poate fi găsit și în numeroase remedii pentru decorarea casei după recomandările Feng Shui, sub formă de statuete Buddha, elefanți, broaște țestoase și multe altele.

Loading...

Orice bijuterie sau decorațiune funcționează cel mai bine atunci când este ales cu un scop specific, bine definit în mintea celui care îl folosește.

În general, datorită elementului Pământ, jaspul oferă energie, vitalitate, precum și hotărârea de a atinge obiectivele. Deși există multe pietre care vă pot ajuta să rămâneți concentrați și hotărâți - onixul negru și hematitul sunt doar câteva exemple - energia jaspului este diferită, aducând un plus de căldură și echilibru.

Vorbim despre puterea de a rămâne angajat în atingerea scopului propus, dar fără a ajunge la epuizare fizică, psihică sau energetică, fără a distruge sănătatea.

În casă, jaspul poate fi o piatră Feng Shui excelentă pentru orice zonă bagua guvernată de elemente Pământ sau Metal. De exemplu, puteți plasa două inimi de jasp în zona Bagua de dragoste și căsătorie (Sud-Vest) sau puteți avea un castron de jasp în centrul casei.

Dacă doriți să purtați jasper ca bijuterie, cele mai bune alegeri vor fi brățările de mână sau gleznă și inelele.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
982
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cel mai popular instrument de măsură utilizat în feng shui este numit Luopan, cunoscută sub
Stea zburătoare 5 este numită și Cinci galben (5 Yellow) sau Wu Wang, o stea care atrage ghinion
Oglinda este un obiect cu energie yin, pasivă. Somnul este o acțiune tot de tip pasiv, prin

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.