Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Cum să alegi cel mai potrivit pat pentru copil? PATURI COPII cu bun feng shui

Cum să alegi cel mai potrivit pat pentru copil? PATURI COPII cu bun feng shui

Descoperă reguli feng shui despre paturi copii și energia pozitivă care le asigură succesul în viață . În funcție de data nașterii, fiecare copil are un număr KUA personal care îi aduce 4 direcții faste.

Succesul copilului în viață depinde de patul în care acesta doarme și aranjamentul feng shui din camera din copilărie. Reguli feng shui pentru paturi copii: - să aibă picioare, pentru a lăsa energia să circule; - să aibă o saltea confortabilă, care să asigure un somn odihnitor; - să aibă o tăblie compactă, fără goluri sau x-uri

- să nu fie lipit cu nicio latură sau cu tăblia de un perete comun cu baia
- să nu fie cu picioarele spre ușa camerei.

În plus, experții feng shui recomandă proaspeților părinți să achiziționeze un pătuț bebe nou și la capul patului zăbrelele sau golurile să fie tapițate cu un material moale, pentru ca șansele de reușită să nu se piardă.

Best seller

Astfel, copilul se va simți protejat și va avea o dezvoltare armonioasă. Ulterior, patul trebuie înlocuit din 4 în 4 ani.

Direcția de dormit și poziția patului pentru copil

Direcția dezvoltării personale face ca energia inepuizabilă a copilului să fie consumată în mod constructiv și direcționată spre succes.

Cel mai simplu mod de a capta energia creșterii și a dezvoltării este prin simpla poziționare a patului spre direcția de dezvoltare personală a copilului (e.g: pentru KUA 7, direcția dezvoltării personale este Vestul, deci se recomandă poziționarea patului cu tăblia spre Vest).

Îți recomandăm

În cazul în care din motive de design sau de spațiu nu se poate folosi direcția dezvoltării personale, se poate opta pentru direcția de sănătate sau direcția de dragoste.

Viziteaza magazinul online