Culorile Drapelului Național și influența asupra personalității românilor

01.DECEMBRIE.2017
Culorile Drapelului Național și influența asupra personalității românilor

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:ro.wikipedia.org

Culorile din Drapelul României - o interpretare folosind ciclul celor 5 elemente din știința Feng Shui. Wu Xing este teoria celor 5 elemente, considerată ca

temelia științei feng shui. În 1821 a apărut tricolorul cu semnificația "Libertate (albastru), Dreptate (galben), Frăție (roșu)". Albastru = libertate. În feng shui, culoarea albastră reprezintă elementul apă, care atrage libertate de mișcare, călătorii și gândire inovativă. Datorită prezenței acestui element pe steag, românii au o mare capacitate de adaptare la noile trenduri.

Aceștia își folosesc în mod creativ inteligența, pentru a avea reușite.

Galben = dreptate

Galbenul este asociat cu elementul pământ, care reprezintă resursa din care ia naștere elementul metal, ce trezește în suflet nevoia de dreptate.
Așa cum metalului îi trebuie mii de ani să ia naștere din pământ, la fel și românului îi trebuie o motivație foarte puternică pentru a-și cere drepturile. În caz contrar, el se va mulțumi cu puținul pe care îl are și îi va plăcea să se plângă de nedreptate de fiecare dată când va avea ocazia.

Roșu = frăție

Dragostea frățească este asociată în feng shui cu elementul foc, culoarea roșie și sângele. Așadar, nu întâmplător românii se iubesc ca frații și sunt predispuși la acest mod de gândire. În tradiția străveche, frăția presupunea un legământ sacru între două persoane care jurau pe sânge să-și dea și viața una pentru alta, lucru care scoate la lumină spiritul de sacrificiu al poporului român.

2231
4.50
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.