Aplica

Apartamentul poate sabota povestea de iubire! Fă câteva schimbări pentru fericire

Apartamentul poate sabota povestea de iubire! Fă câteva schimbări pentru fericire

Schimbări feng shui pentru a o lua de la capăt, a atrage fericirea și iubirea în viața ta. Apartamentul sau casa în care locuiești pare a fi doar o

adunătură de lucruri? E posibil să ai probleme sentimentale dacă ești într-o relație! Sau e posibil ca acesta să fie unul dintre motivele pentru care nu reușești să îți găsești jumătatea ori te implici doar în relații de scurtă durată. Dezordinea este inamicul numărul 1 al principiilor Feng Shui, ce vorbesc despre armonie și echilibru. În plus, aceasta simbolizează o minte aglomerată.

O minte aglomerată este la fel de dezordonată cum este locuința lipsită de spațiu pentru accepta pe cineva în inima și viața noastră.

1. Renunță la lucrurile inutile, mai ales dacă aparțineau unei foste iubiri!
Mulți dintre noi încă mai păstrăm ceva de la fostul/fosta, cum ar fi o bluză ori o cămașă. Oricât de mult ne place ori ne trezește amintiri fericite, cel mai indicat ar fi să o aruncăm, pentru că atrage energie negativă, conform principiilor Feng Shui, și ne ține agățați în trecut, într-o relație ce nu mai există. La fel se întâmplă și cu lucrurile personale, dar care s-au stricat, uzat sau învechit și nu ne mai sunt de folos.

2. Fă-ți patul în fiecare dimineață, patul nefăcut împiedică circulația energiei pozitive prin cameră. În plus, gândește-te la momentul în care te vei întoarce acasă, după o zi istovitoare la serviciu și vei găsi totul în ordine. Îți va da sentimentul de liniște și pace, de care ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile.

3. Nu mai ține pantofi la ușă. Cel mai bine ar fi să ai un dulap de încălțăminte, unde să menții ordinea. A lăsa pantofii la ușă e de prost augur și îndepărtează dragostea de locuință și cei care locuiesc acolo.

4. Lipsa elementelor decorative și a obiectelor de artă aduce energii negative. Decorează-ți casa și fă-o cât mai primitoare! Înfrumusețarea locuinței cu obiecte de artă este modul perfect de a ne exprima personalitatea, de a da o notă personală casei și de a ne pune amprenta asupra sa. În plus, astfel putem beneficia de energia pozitivă pe care o atrag. De exemplu, în dormitor putem opta pentru diverse decorațiuni care reprezintă iubirea și cu care simțim că rezonăm – un tablou, o statuetă.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!