#reclama0#

Apartamentul poate sabota povestea de iubire! Fă câteva schimbări pentru fericire

#reclama10#
11.OCTOMBRIE.2018
Apartamentul poate sabota povestea de iubire! Fă câteva schimbări pentru fericire

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:unsplash.com

Schimbări feng shui pentru a o lua de la capăt, a atrage fericirea și iubirea în viața ta. Apartamentul sau casa în care locuiești pare a fi doar o
#reclama1#

adunătură de lucruri? E posibil să ai probleme sentimentale dacă ești într-o relație! Sau e posibil ca acesta să fie unul dintre motivele pentru care nu reușești să îți găsești jumătatea ori te implici doar în relații de scurtă durată. Dezordinea este inamicul numărul 1 al principiilor Feng Shui, ce vorbesc despre armonie și echilibru. În plus, aceasta simbolizează o minte aglomerată.

O minte aglomerată este la fel de dezordonată cum este locuința lipsită de spațiu pentru accepta pe cineva în inima și viața noastră.

#reclama7#

1. Renunță la lucrurile inutile, mai ales dacă aparțineau unei foste iubiri!
Mulți dintre noi încă mai păstrăm ceva de la fostul/fosta, cum ar fi o bluză ori o cămașă. Oricât de mult ne place ori ne trezește amintiri fericite, cel mai indicat ar fi să o aruncăm, pentru că atrage energie negativă, conform principiilor Feng Shui, și ne ține agățați în trecut, într-o relație ce nu mai există. La fel se întâmplă și cu lucrurile personale, dar care s-au stricat, uzat sau învechit și nu ne mai sunt de folos.

#reclama3#

2. Fă-ți patul în fiecare dimineață, patul nefăcut împiedică circulația energiei pozitive prin cameră. În plus, gândește-te la momentul în care te vei întoarce acasă, după o zi istovitoare la serviciu și vei găsi totul în ordine. Îți va da sentimentul de liniște și pace, de care ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile.

3. Nu mai ține pantofi la ușă. Cel mai bine ar fi să ai un dulap de încălțăminte, unde să menții ordinea. A lăsa pantofii la ușă e de prost augur și îndepărtează dragostea de locuință și cei care locuiesc acolo.

#reclama11#

4. Lipsa elementelor decorative și a obiectelor de artă aduce energii negative. Decorează-ți casa și fă-o cât mai primitoare! Înfrumusețarea locuinței cu obiecte de artă este modul perfect de a ne exprima personalitatea, de a da o notă personală casei și de a ne pune amprenta asupra sa. În plus, astfel putem beneficia de energia pozitivă pe care o atrag. De exemplu, în dormitor putem opta pentru diverse decorațiuni care reprezintă iubirea și cu care simțim că rezonăm – un tablou, o statuetă.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.