Ce au în comun oamenii care nu se căsătoresc? 5 obiceiuri nocive

25.FEBRUARIE.2019
Ce au în comun oamenii care nu se căsătoresc? 5 obiceiuri nocive

Categorie: Cupluri Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Trăim într-o lume tolerantă, într-o societate care respectă opțiunile oamenilor în materie de căsătorie și admitem că este alegerea fiecăruia să

trăiască cum vrea. Totuși, cei care aleg calea celibatului au câteva puncte comune, detectate de cercetători. Unele obiceiuri, aparent inofensive, probleme personale, frici, sunt doar câteva dintre ele. Fuga de realitate e un element comun peintre persoanele necăsătorite. De cele mai multe ori, fac asta din frica de a nu suferi și refuză să își înfrunte această temere, lăsând-o să preia controlul asupra propriei vieți.

Leneveala pasivă este al doilea obicei pe care îl întâlnim. Nu fac nimic pentru dezvoltarea personală ori pentru a fi fericiți. Le lipsește inițiativa și așteaptă să primească tot ce este mai bun de la viață, fără a face vreun efort.

Loading...

A venit momentul să amintim de critica extremă, deoarece multe persoane necăsătorite își bazează viața pe standarde foarte ridicate, de cele mai multe ori suprarealiste. În funcție de acestea, îi judecă mult prea aspru pe cei care încearcă să le intre în viață și astfel ajung să refuze persoane cu totul speciale.

Cariera este pe primul loc. Nu spunem că nu este ok să acordăm atenție carierei, ci doar că aceasta nu ar trebui să ocupe toată inima noastră. Dependența de muncă este, totuși, o afecțiune.

Vom încheia cu obiceiul de a visa la imposibil, ce vine dintr-o percepție eronată a realității, dintr-o imagine promovată în special de Hollywood.

Oricare dintre aceste obiceiuri poate fi transformat într-unul pozitiv, dar primul pas este să îl conștientizăm, să înțelegem modul în care ne afectează viața și să ne dorim o schimbare.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Totul despre bărbatul Balanță în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Balanță, femeia
Previziuni anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: este recomandat să
Adevăruri despre zodia Pești în dragoste, tendințe femeia Pești și bărbatul în relații

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.