Elocvență și idealism sau ruină în dragoste? Află ce spune linia capului despre tine

03.APRILIE.2019
Elocvență și idealism sau ruină în dragoste? Află ce spune linia capului despre tine

Categorie: Chiromantie. Linii palma Autor: Claudia Ursache Zodiacool Foto:pixabay.com

Linia capului are legătură cu calitatea gândirii. Linia capului este cea de-a doua linie ca importanță, având legătură cu intelectul. Începe din locul

dintre baza degetului mare și degetul arătător, traversând parțial palma. În unele cazuri, linia o traversează complet. Linia capului simbolizează modul în care omul gândește și cum acumulează cunoștințele, respectiv calitatea gândirii unei persoane în diferite etape ale vieții.

Semnificații ale liniei capului: cu cât linia capului este mai lungă, persoana este mai inteligentă, cu o gândire mai complexă

Dacă linia capului se desparte în două linii, persoana în cauză se bucură de o inteligență impresionantă, bine accentuată și lungă.

Când linia capului este lungă, dreaptă și curată, arată voința. Dacă este scurtă și abia vizibilă, indică voință mediocră și o inteligență mai puțin pronunțată.

Dacă este lungă și dreaptă, înseamnă economie. Aplecată spre Muntele Lunii, indică elocvență, poezie și idealism. Urcată spre linia inimii, indică un om neliniștit; urcată spre linia inimii, în dreptul degetului lui Saturn – fatalitate.

Dacă linia capului începe deasupra liniei vieții, arată încredere în sine. Dacă este legată cu această linie pe o mare întindere, înseamnă timiditate.

linia calupului in palma

Dacă este urcată pe linia inimii, părând că leagă degetele lui Apolon și Mercur, sau dacă are o ramură ce se termină cu o stea lângă rădăcina mâinii, semnifică nebunie.

Punctele albe aflate la înălțimea Muntelui lui Saturn anunță un succes bănesc. O linie lungă, slab observată, indică frivolitate, iar aspectul ei ondulat arată o cinste relativă.

O linie lungă care începe cu linia vieții, aplecată spre brățară, indică nervozitate, isterie, imaginație tulburată.

O linie foarte îndepărtată de linia vieții indică lipsă de inteligență.

Dacă linia capului este unită cu linia inimii, sub Muntele lui Mercur, se arată moarte timpurie.

O ramură ce pleacă de la extremitatea liniei vieții și ajunge la linia inimii, arată că, în acest caz, rațiunea va fi mai puternică decât inima.

Prezența punctelor albe aflate la înălțimea degetului lui Saturn indică succes în științe, iar ramurile ce urcă spre Mercur spun despre reușita în afaceri.

Când liniile ce se îndreaptă spre linia inimii nu o ating, persoana va alege cu inima; linia capului împărțită arată că persoana are vocație diplomatică; tăiată de o linie scobită în jocul Muntelui lui Apolon, ruină în dragoste.

Dacă este aplecată spre linia vieții, iubirea aduce necazuri mari, iar prezența unei pete albăstrui în Câmpia lui Marte indică tendință spre asasinat.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.