Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Și bărbații plâng câteodată: suferința nativii din zodiile de Pământ

Și bărbații plâng câteodată: suferința nativii din zodiile de Pământ

Motto-ul bărbații zodiilor de Pământ este cel mai probabil „Ce nu mă omoară mă face mai puternic.” (Friedrich Nietzsche). Descoperă ce îi poate face pe aceștia să sufere!

Nativul Taur pare a nu avea prea multe slăbiciuni, dacă nu luăm în calcul pasiunea pentru gastronomie. Nu are rost să povestim despre cât este de pofticios și de gurmand.

Pe de altă parte, se implică foarte mult în relație și orice aluzie de infidelitate din partea partenerei de viață sau că aceasta ar vedea relația doar ca pe o aventură ori ca o farsă este extrem de dureros pentru bărbatul Taur, chiar dacă nu o arată.

Nativul Fecioară este extrem de inteligent, ager, atent la detalii, ușor paranoic și prea puțin emotiv. Cu greu i-ar putea face cineva rău voit, pentru că poate anticipa mișcările adversarilor. În schimb, există ceva care îi zdruncină universul interior – critica excesivă, propria-i armă.

Compatibilitate zodii

Oricum își face deseori procese de conștiință pentru că ar fi putut face totul mult mai bine, fiind un autocritic desăvârșit. Dacă mai vine și altcineva să îi spună unde a greșit, totul devine tragic pentru el.

Bărbatul Capricorn are o singură sensibilitate greu de depășit – planul financiar. Oricând fac o investiție nereușită sau pierd bani din diverse motive, suferă până în adâncul sufletului, pentru că doar el știe cât de mult a munci pentru acei bani și cât de multe a sacrificat.

Pe locul doi la capitolul slăbiciune este responsabilitatea – pentru că el se ține mereu de cuvânt, se așteaptă că toți cei din jur să facă la fel. Din păcate, de multe ori ajunge să fie dezamăgit și să sufere enorm din această cauză.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit