Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Maria – cea iubită și alte semnificații ale numelui. Iată câteva mesaje de felicitare pentru inspirație!

Maria – cea iubită și alte semnificații ale numelui. Iată câteva mesaje de felicitare pentru inspirație!

Personele care poartă numele Maria și alte derivate au o personalitate debordantă, sciplitoare și sunt foarte ambițioase. Aproximativ 2,2 milioane de români

își sărbătoresc onomastica pe 8 Septembrie. Fie că le-ai făcut urări și pe 15 August (da! sunt unii clerici care ne explică faptul că se poate spune la mulți ani! Și în Ziua Adormirii Maicii Domnului), fie că nu, astăzi este o zi specială pentru cei care poartă numele Maria, Mari, Meri, Marioara, Măriuța, Marița, Mara, Mariana, Marilena, Marina, Marinela, Marusia, Mariuca, Maricica, Mia, Mioara, Marian sau Marin.

Numele Maria vine din ebraică și înseamnă cea iubită sau cea îndrăgită. În interpretarea egipteană, Maria provine de la mry - iubit sau mr – iubire, iar cea latină semnifică stea de mare. Este o binecuvântare pentru oricine poartă acest frumos și sfânt nume, ce exprimă dragoste, ocrotire şi smerenie.

Personele care poartă numele Maria și alte derivate au o personalitate debordantă, sciplitoare și sunt foarte ambițioase, cerebrale, curioase, energice și uneori impulsive. Au firi rezervate, care adoră să cultive o aură de mister în jurul lor. Au nevoie de oameni în jurul lor și sunt confidenți excelenți.

Compatibilitate zodii

Dacă ești în pană de idei, iată câteva exemple de mesaje pe care le poți trimite:

* Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă. La mulți ani!

* Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

* În aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui!

* Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La mulți ani cu fericire!

Lasă-te inspirat de aceste mesaje și creează o urare originală în care să îi spui sincer sărăbătoritului cât de mult îl apreciezi!

Numerologie
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit