Maria – cea iubită și alte semnificații ale numelui. Iată câteva mesaje de felicitare pentru inspirație!

08.SEPTEMBRIE.2018
Maria – cea iubită și alte semnificații ale numelui. Iată câteva mesaje de felicitare pentru inspirație!

Categorie: Astrologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Personele care poartă numele Maria și alte derivate au o personalitate debordantă, sciplitoare și sunt foarte ambițioase. Aproximativ 2,2 milioane de români

își sărbătoresc onomastica pe 8 Septembrie. Fie că le-ai făcut urări și pe 15 August (da! sunt unii clerici care ne explică faptul că se poate spune la mulți ani! Și în Ziua Adormirii Maicii Domnului), fie că nu, astăzi este o zi specială pentru cei care poartă numele Maria, Mari, Meri, Marioara, Măriuța, Marița, Mara, Mariana, Marilena, Marina, Marinela, Marusia, Mariuca, Maricica, Mia, Mioara, Marian sau Marin.

Numele Maria vine din ebraică și înseamnă cea iubită sau cea îndrăgită. În interpretarea egipteană, Maria provine de la mry - iubit sau mr – iubire, iar cea latină semnifică stea de mare. Este o binecuvântare pentru oricine poartă acest frumos și sfânt nume, ce exprimă dragoste, ocrotire şi smerenie.

Loading...

Personele care poartă numele Maria și alte derivate au o personalitate debordantă, sciplitoare și sunt foarte ambițioase, cerebrale, curioase, energice și uneori impulsive. Au firi rezervate, care adoră să cultive o aură de mister în jurul lor. Au nevoie de oameni în jurul lor și sunt confidenți excelenți.

Dacă ești în pană de idei, iată câteva exemple de mesaje pe care le poți trimite:

* Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă. La mulți ani!

* Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

* În aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui!

* Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La mulți ani cu fericire!

Lasă-te inspirat de aceste mesaje și creează o urare originală în care să îi spui sincer sărăbătoritului cât de mult îl apreciezi!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate: Astrele nu
Persoana care are KUA 7 pare vulnerabilă la prima vedere, dar în sinea ei este la fel de
Steaua zburătoare 6 atrage un flux de energie pozitivă, iar în anul 2019 aceasta se va afla în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.