Erotismul zodiilor – plăcerile erotice ale zodiei Fecioară

22.AUGUST.2019
Erotismul zodiilor – plăcerile erotice ale zodiei Fecioară

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Tara Petre ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Înțelege ce se petrece în corpul Fecioarei în momentele de intimitate, pentru ca punctul culminant să fie un foc de artificii orgasmic. Ține cont de sfaturile

astrologului ZODIACOOL pentru a crea plăceri inedite și a trăi momente de neuitat cu Fecioarele.

Mai întâi de toate, este greșit să ne lăsăm duși în eroare de numele acestei zodii. Fecioarele nu sunt nici pudice și nici ușor de satisfăcut, cum am fi tentați să credem.

Orgasmul este pentru nativii Fecioară o reală binecuvântare, însă înainte ca acestea să ajungă pe culmile plăcerii, este necesar să le aprindem dorința și să le relaxăm din punct de vedere emoțional. Pentru Fecioare, plăcerea erotică cuprinde dorința, excitarea și apoi orgasmul.

Loading...

Vorbind despre amor cu Fecioarele, acestea nu numai că se vor relaxa, dar vor începe și să-și imagineze tot felul de scenarii erotice, pe care vor vrea să le concretizeze în activitate sexuală. Activitatea erotică intensă va sta la baza excitației, iar excitația va declanșa orgasmul.

Prin urmare, în pat cu Fecioarele va trebui să ne transformăm în adevărați maești ai artei de a face dragoste, pentru a obține plenitudinea erotică. Va trebui să învățăm să traducem semnalele pe care le oferă trupul acestora, pentru ca mai apoi să reușim să facem dragoste cu intensitate.

Fiind atenți la ritmul respirației și al mișcărilor languroase ale nativilor Fecioară, examinându-le cu atenție natura reacțiilor erotice, va fi mult mai ușor să atingem împreună cu acestea plăcerea supremă...orgasmul.

Sursa articol: Mantack Chia

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop carieră FECIOARĂ 2019: 2019 nu pune accentul pe schimbări majore la nivelul acestui
Nu te interesează efectele pe care le au acțiunile tale asupra celor din jur. Uneori poți răni
Horoscop FECIOARĂ, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Fecioară! 2019 pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.