#reclama0#

Senzualitatea zodiilor – plăcerile zodiei Fecioară în materie de dragoste

#reclama10#
22.AUGUST.2019
Senzualitatea zodiilor – plăcerile zodiei Fecioară în materie de dragoste

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Tara Petre Zodiacool Foto:pixabay.com

Înțelege ce se petrece în corpul Fecioarei în momentele de intimitate, pentru ca punctul culminant să fie un foc de artificii. Ține cont de sfaturile
#reclama1#

astrologului ZODIACOOL pentru a crea plăceri inedite și a trăi momente de neuitat cu Fecioarele.

Mai întâi de toate, este greșit să ne lăsăm duși în eroare de numele acestei zodii. Fecioarele nu sunt nici pudice și nici ușor de satisfăcut, cum am fi tentați să credem.

Plăcerea este pentru nativii Fecioară o reală binecuvântare, însă înainte ca acestea să ajungă pe culmile plăcerii, este necesar să le aprindem dorința și să le relaxăm din punct de vedere emoțional. Pentru Fecioare, plăcerea cuprinde dorința, plăcere și apoi plăcerea.

#reclama7#

Vorbind despre amor cu Fecioarele, acestea nu numai că se vor relaxa, dar vor începe și să-și imagineze tot felul de scenarii pasionale, pe care vor vrea să le concretizeze în activitate amoroasă. Activitatea amoroasă intensă va sta la baza plăcerii.

Prin urmare, în pat cu Fecioarele va trebui să ne transformăm în adevărați maești ai artei de a face dragoste, pentru a obține plenitudinea în amor. Va trebui să învățăm să traducem semnalele pe care le oferă trupul acestora, pentru ca mai apoi să reușim să facem dragoste cu intensitate.

#reclama3#

Fiind atenți la ritmul respirației și al mișcărilor languroase ale nativilor Fecioară, examinându-le cu atenție natura reacțiilor amoroase, va fi mult mai ușor să atingem împreună cu acestea, plăcerea supremă.

Sursa articol: Mantack Chia

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.