Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Fericirea este la un pas distanță – renunță la aceste obiceiuri nocive

Fericirea este la un pas distanță – renunță la aceste obiceiuri nocive

„Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort şi timp” spune Dalai Lama. Descoperiți ce vă împiedică să găsiți fericirea!. Calea spre

fericire este presărată cu numeroase obstacole, dar nu este imposibil de parcurs. Cel mai important pas este să renunțați la aceste 5 obiceiuri nocive! 1. Plânsul continuu de milă. Un om fericit și de succes nu își plânge de milă, decât rareori, chiar dacă întâmpină greutăți. Există însă și persoane care văd doar partea negativă din orice evenimente și rămân blocați în acea suferință.

Alegeți să vedeți pozitivul, să luptați în continuare, să vă învățați lecția și să nu renunțați la speranță oricât de greu v-ar fi!

2. Critica față de propria persoană și față de ceilalți
Chiar dacă este constructivă, critica necontenită nu vă lasă să vedeți cât de multe ați realizat și că aveți motive de fericire.

Compatibilitate zodii

3. Lipsa echilibrului între dragoste și partea financiară a vieții
Cariera este la fel de importantă ca iubirea și invers, altfel se produce fie un dezechilibru important, fie un gol imens.

4. Dependențe
Orice dependență este într-o anumită măsură nocivă, deoarece încearcă să umple un gol și nu face nimic altceva decât să îl mărească – tutun, alcool, alimente, dulciuri, amor, oameni, relații etc.

5. Regretele
Trecutul ar trebui să rămână acolo unde îi este locul, în trecut, după ce ați învățat lecția pe care Universul v-a oferit-o. Regretele nu fac altceva decât să vă țină în loc, să nu vă lase să vă dezvoltați.

Dați-vă voie să fiți fericiți!

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit