Calendar Aprilie 2019. Zile de coșmar, care atrag ghinionul

03.APRILIE.2019
Calendar Aprilie 2019. Zile de coșmar, care atrag ghinionul

Categorie: Astrologie Autor: Moni Paraschiv ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Descoperă ce trebuie să faci pentru a dizolva energia negativă în anumite zile cu ghinion din luna Aprilie 2019. Cu toții am observat că trecem la un moment

dat prin momente grele și că treburile nu ne ies așa cum ne-am dori, indiferent de eforturile pe care le facem. De ce oare? Este bine să știm că eșecul poate fi pus pe seama astrelor, prin urmare ne-ar fi de folos să cunoaștem din timp ce previziuni sunt în zilele cu ghinion din calendar. Aceste zile se află cu ajutorul unor calculator, iar astrologii ne recomandă atenție în acele zile

Astrologul ZODIACOOL ne recomandă să nu programăm în zilele respective evenimente și acțiuni importante (nunți, botezuri, operații chirurgicale, să ne mutăm într-o casă nouă sau să demarăm un nou proiect, afacere), deoarece riscul de a avea un eșec este maxim.

Loading...

Să vedem care sunt zilele rele din perioada 5 Aprilie-5 Mai 2019:

7 și 19 Aprilie

Acestea sunt zile cu energie negativă, în care este posibil să nu manifestăm încredere în noi și în cei din jur. Suferința și teama ni se pot citi pe chip în aceste zile, de aceea ar fi bine să evităm socializarea.
În cazul în care vom merge la un interviu pentru un job nou în aceste zile, riscăm să nu obținem postul, din cauza faptului că atragem nemulţumire şi critică din partea superiorilor.

Pe partea sentimentală, în aceste zile s-ar putea să avem tendința de a scoate la lumină toate defectele partenerului de viață, să căutăm motive de ceartă, de unde se întrevede separare, poate chiar și un divorț.
Prin urmare, în aceste zile ar fi bine să fim mai atenți la ceea ce simțim, să nu dăm vina pe alții pentru slabiciunile noastre şi să dăm dovadă de mai multă compasiune.

La nivel psihic, nu este exclus ca acum să se dea o luptă cu propriile frici, complexe de inferioritate, însă ar fi necesar să facem exact opusul, adică să încercăm să ne gândim la atuurile noastre, pentru a atrage energie pozitivă.
Excesul de energie negativă va proveni în aceste zile în urma formării aspectului de Ciocnire Dragon-Câine.

10 și 22 Aprilie

Astrologul ZODIACOOL anunță în cele ce urmează despre efectele formării aspectului de Distrugere Dragon-Bivol.
Pentru zilele de 10 și 22 Aprilie 2019 se semnalează o atenționare în ceea ce privește sănătatea. Energia negativă va atrage probleme digestive, probleme emoționale, depresie.

Pe partea profesională, deși vom avea impresia că ne-am integrat în echipa de la locul de muncă, în aceste zile vor apărea primele semnale că situația nu este așa cum credeam.
Însă oricât de mare ar fi presiunea, ar fi bine să încercăm să nu ridicăm tonul, să nu dăm curs certurilor. Prin urmare, nu este de bun augur să ne riscăm poziția și reputația, pentru că energia negativă se va divolva de la sine în zilele următoare.

Pe de altă parte, totul ar putea să decurgă în mod armonios dacă am încerca să ne expunem clar și concis punctul de vedere, fără a încerca să-i controlăm pe cei din jur. Acest lucru este valabil și acasă, unde dacă vom aborda o discuție cu mai mult calm, vom evita un potențial conflict cu partenerul de viață.

12 și 24 Aprilie

În mintea noastră s-ar putea să se infiltreze în aceste zile dorința de a da curs unei noi tentații, deși nu vom avea curajul să o spunem cu voce tare. Însă acțiunile noastre vor vorbi de la sine. Nu este greșit să ne arătăm pasiunile, dar dacă acestea observăm că nu sunt în avantajul nostru, mai bine le păstrăm în secret.

Astrologul ZODIACOOL ne recomandă în aceste zile să dăm dovadă de mai multă discreţie şi prudenţă, pentru a nu ne pune în pericol reputația și statutul.

Aceste manifestări se vor datora formării aspectului de Rănire Iepure-Dragon.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în
Cum face dragoste un nativ Berbec. Cum seduci o femeie Berbec și cum se comportă barbatul Berbec

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.