Horoscop săptămânal 21-27 Octombrie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: în prima parte a săptămânii, între 21-23 octombrie, când Soarele se mai află în casa relaționării, pe segmentul Balanță, vedem ca nativii Berbec

să aibă parte în mod special de discuții importante cu partenerul, copiii sau persoane apropiate, frați, părinți, legate de o investiție sau de o mutare, o achiziție, aveți nevoie de suport moral.

Dacă sunteți implicați în relații sentimentale si nu mai funcționează, o parte din nativii Berbec vor oscila în această perioadă dacă să dea curs acelui instinct de a se muta, de a oferi partenerului o lecție, tocmai de a-l apropia mai mult. Există și această posibilitate, de a vă muta din orgoliu, nemulțumire, gelozie, într-un spațiu nou.

Aceste lucruri se vor realiza poate anul viitor, acum este doar la nivel de discuție, este doar un tranzit de câteva zile, niște amenințări. Vedem foarte multe demersuri legate de locuință, însă nu vedem să se complice lucrurile prea mult.

Din 23 octombrie, Soarele totuși intră în casa a VIII-a, a banilor veniți de la ceilalți, a problemelor cu legea, a sănătății, și de aceea vedem în viața nativilor Berbec să apară noi situații. Un deficit financiar vă va determina fie să mai căutați un loc de muncă, fie să renegociați cu șefii un anumit contract, fie poate dați, în sfârșit, curs unei oferte venite din partea unui frate, prieten și să puneți în practică o afacere.

Nemulțumiri financiare pot să apară și în urma unor plăți apărute pe neașteptate, mai ales între 23 și 26 octombrie.

Berbeci, la actiune! A aparut Horoscop 2020 Berbec

Aveți nevoie de afecțiune și în urma unor discuții ample purtate cu persoane de sex opus, se poate ajunge și la mai mult, la o stare de flirt, la a simți că sunteți aproape de pasul de a vă îndrăgosti. Este doar o senzație în momentul de față, nu se construiește nimic important pe partea aceasta, însă situațiile diferă de la caz la caz, în general se observă doar dorința de afecțiune.

Dacă veți participa la evenimente cu caracter social în weekend, atunci această perioadă va fi favorabilă, auziți tot felul de secrete despre foști parteneri, colegi, prieteni, persoane dragi care au avut în ultima perioadă parte de tot felul de nemulțumiri și probleme.

Totuși, să nu vă bucurați de răul altuia, Universul știe cel mai bine ce este de făcut. Important este să înțelegeți de ce a ajuns acea informație la urechile voastre, oare s-a făcut dreptate, oare nu. Dacă aveți probleme cu legea ,atunci totuși această săptămână aduce și ceva nemulțumiri, întrucât veți fi agitați de anumite vești ce pot să apară între 24 și 25 octombrie.

Ia initiativa si anunta toti Berbecii!
A aparut Horoscop 2020 Berbec

Pe partea de sănătate, este o săptămână mai bună, întrucât Soarele intră pe casa bolilor și vorbește de un nou tratament, o reorganizare a vieții, o încercare de a mai scăpa de kilograme în plus sau de a vă îmbunătăți stilul de viață. Încercați pe cât posibil să vă duceți mai mult pe partea de introspecție, întrucât veți găsi pacea interioară în următoarele trei-patru săptămâni, cât stă Soarele în semnul Scorpion.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 18 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!