Horoscop saptamanal 10-16 August pentru zodia Leu

Horoscop saptamanal: in intervalul 10-16 august, nativii Leu au o perioada tensionata

Nativii Leu au o situație destul de tensionată legată de colectivul în care muncesc, de angajații sau subalternii lor. Este foarte posibil ca aceștia să se revolte, să acuze nativii Leu de atitudine arogantă, de lipsă de înțelegere și de generozitate.

Oare așa este? Fiecare dintre nativi poate să judece singur.

Banii sunt destul de iluzorii. Nativii muncesc enorm de luni de zile. Practic, tot anul 2020 a însemnat pentru nativi o muncă enormă.

Cu toate acestea, pentru a face față problemelor, nativii trebuie să recurgă la banii partenerului de viață sau la sume pe care le-au primit drept moștenire.

Chiar și în afaceri, partenerul trebuie să vină cu o infuzie de capital pentru a ține afacerea pe picioare.

Romantismul este subordonat problemelor profesionale și aceast lucru nu este tocmai bun. Situația nu este tragică, ci doar pe o pantă orizontală.

Nativii care sunt singuri nu întrevăd nicio posibilitate de a-și găsi alesul. De fapt, nici nu îl caută. Cei care sunt într-o relație se bucură de ea fără focuri de artificii, dar și fără sincope.

În această săptămână, sănătatea nu pune probleme deosebite.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 10-16 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.