Horoscop saptamanal 2 - 8 Noiembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Horoscop saptamanal: nativii Scorpion, in intervalul 2 - 8 noiembrie sunt extrem de sentimentali, iubesc tot ce-i inconjoara

Nativii Scorpion au o săptămână plină de energie și de vitalitate. Sunt în centrul atenției indiferent pe ce poziție se află. Numai că nu sunt foarte vorbăreți. Și poate că bine fac!

Au ajuns la concluzia că în strategia lor de comunicare au de făcut o mare schimbare. Sunt ceva mai acizi ca de obicei, poate spun lucruri pe care altădată le țineau numai pentru ei.

Problemele financiare pe care le au acum sunt efectiv rezultatul propriilor lor atitudini față de bani și față de valorile materiale. Trecutul îi ajunge din urmă, cu bune și cu mai puțin bune, dar nativii au acea latură atât de importantă pentru ei: regenerarea!

Sunt capabili ca după o criză să transforme ceva în ființa lor astfel încât cu cât criza este mai profundă cu atât revenirea este mai spectaculoasă și mai in avantajul lor.

Nativii și astrologul zodiacool.ro insistă asupra acestui lucru, să se gândească la ce trebuie să renunțe odată cu ieșirea din criză!

În dragoste, nativii sunt extrem de sentimentali. Iubesc întreg Universul, iubesc pe toată lumea și nu pot fi contraziși în acest lucru.

Persoana iubită, deși simte devotamentul nativului, este puțin nemulțumită pentru că l-ar dori devotat numai și numai pentru ea și sentimentele în cuplu se simt cam diluate.

Dar nu este un capăt de țară! Partenerii de cuplu ar trebui să încerce ceva extravagant!

Sistemul nervos este greu pus la încercare pe fondul unui sentimentalism accentuat și orice problemă legată de sistemul nervos se poate amplifica.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 2 – 8 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!