Horoscop luna noiembrie 2019 Săgetător: se anunță schimbări radicale

Horoscop Noiembrie Săgetător: multe schimbări radicale vor apărea din viața nativilor Săgetător în luna noiembrie 2019.

Toate acestea se datorează faptului că Mercur intră în mișcare de retrogradare din 31 octombrie și până pe 20 noiembrie, perioadă care vă va ajuta să faceți un bilanț asupra activității pe care ați dezvoltat-o încă din noiembrie 2018 și până în prezent.

De fapt, acest bilanț adus de către planeta comunicării în segmentul rezervat psihicului, autoanalizei, problemelor cu legea, nemulțumirilor, frustrărilor și spiritualității, vine să vă confrunte cu o realitate mai dură din viața voastră.

Toată această perioadă de 12 luni a fost influențată de Jupiter, guvernatorul vostru, care v-a adus noi percepții asupra lumii, banilor, felului în care sunteți văzuți de către ceilalți, respectului pe care doriți să îl primiți de la ceilalți și felului în care trăiți toate acestea, mai mult pe parte de spiritualitate.

Între 1 și 20 noiembrie, vedem foarte multe frământări legate de anumite secrete ce au început să iasă la suprafață despre anumiți prieteni, parteneri, loc de muncă. Posibil, dacă sunteți implicați în probleme cu legea, acestea să apară în jurul datei de 1 noiembrie, 12 noiembrie sau 19 noiembrie.

Dacă aveți probleme de sănătate, aceste zile pot să aducă accentuarea acestora, să fie nevoie să mergeți la spital pentru a face anumite investigații sau să luați un tratament.

Important este faptul că nativii Săgetator își dau seama că în toată această perioadă de 12 luni trebuiau să fie mai disciplinați, organizați, să asimileze cât mai multe din darurile aduse de către Jupiter, planeta norocului și a abundenței în semnul lor.

Tocmai de aceea, după ce Mercur revine la mers direct după 20 noiembrie și până la sfârșitul lunii, îi va ajuta pe nativii Săgetător, în special pe partea sentimentală și de organizare a lucrurilor. Acest lucru îi face să se simtă mai bine, să comunice mai mult, să dea încă o șansă relației acolo unde sunt multe probleme, să se împace cu rudele.

Pe 3 decembrie Jupiter intră în Capricorn, un alt segment ce vizează partea financiară și tocmai de aceea, pe această ultimă sută de metri, de la finele lunii când are loc și faza de Lună nouă din 26 noiembrie vedem ca Săgetătorii să aibă parte de foarte multe confirmări, mai ales pe partea de iubire.

Tot ceea ce și-au dorit în ultimii 12-13 ani, respectiv 18-20 de ani este posibil ca acum să se poată schimba, lucrurile pot să escaladeze.

Cauți horoscop pentru zodia Săgetător în anul 2020? Descoperă previziunile astrologilor ZODIACOOL Săgetător 2020

Dacă totuși, sunteți implicați în relații care nu mai funcționează, luna noiembrie vine după foarte multe încercări, încă de prin 2015 și până momentul de față, să îi puneți capăt, să ajungeți la concluzia că cel mai indicat este să se ajungă la divorț/ruptură/separarea drumurilor, chiar dacă la mijloc ar fi și suferință.

Faza de Lună nouă din 26 noiembrie poate să se activeze și în acest scop, cu acest prilej.

Pe partea financiară, este o lună bună care aduce surplus financiar după 20 noiembrie. Încercați să nu faceți investiții în jurul datei de 12-14 noiembrie.

Legat de problemele de la locul de muncă ce pot să presupună conflicte cu șefii și colegii, încercați să le aplanați, să nu dați curs acelor provocări, întrucât se pot complica lucrurile și să fie nevoie la sfârșitul lunii să vă căutați un alt loc de muncă.

Zile favorabile

  • Zile favorabile pentru examene: 20 noiembrie, 26 noiembrie, 30 noiembrie
  • Zile favorabile pentru investiții: 23 noiembrie, 28 noiembrie

Zile nefavorabile

  • Zile nefavorabile pentru călătorii: 7 noiembrie, 19 noiembrie, 21 noiembrie
  • Zile nefavorabile pentru întâlniri de afaceri: 1 noiembrie, 17 noiembrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!