Horoscop luna noiembrie 2019 Leu: această lună aduce multă pasiune și iubire

Horoscop Noiembrie Leu: sfârșitul toamnei aduce foarte multe oportunități pentru nativii Leu când vine vorba de carieră.

De fapt, toată această lună noiembrie pune accentul pe partea financiară, partea de investiții pe termen lung și chiar pe noile oportunități ce pot să apară pe ultima sută de metri, în condițiile în care foarte mulți nativi Leu vor lua în calcul ideea de a se rupe de un loc de muncă, de a solicita o avansare, o creștere salarială, pe fondul unor nemulțumiri ce s-au acumulat din iulie 2019 și până în prezent.

Încă de la ridicarea hărții din data de 1 noiembrie 2019, vedem Soarele să fie în opoziție la grad perfect cu Uranus, schimbare la 180 de grade pe axa carierei și a muncii.

Tot ceea ce acumulați la nivel de frustrare și amânare din partea șefilor sau a unor instituții, vedem ca în jurul datei de 12 noiembrie, când va avea loc faza de Lună plină pe segmentul banilor, a imaginației, a reputației, nativii Leu să ia în calcul ideea de a merge pe principiul „totul sau nimic”.

Între 12 și 19 noiembrie, când Marte se pregătește să intre în Scorpion pe casa investițiilor, mutării, relocării, vedem ca nativii Leu să caute într-un mod foarte insistent alte oportunități. Singura problemă în această perioadă este faptul că între 1 și 20 noiembrie Mercur este în mișcarea de retrogradare.

Tocmai de aceea, tot ceea ce veți întreprinde acum este posibil ca după 20 noiembrie să cadă, să vă răzgândiți, să luați în calcul alte oportunități, să nu mai fiți chiar atât de motivați.

Recomandăm nativilor Leu ca în perioada 1-20 noiembrie să observe/analizeze/reia anumite discuții, iar dacă nu se ajunge la un consens, după 20 noiembrie și până pe 28 noiembrie, când Neptun revine la mers direct în casa a VIII-a, a banilor veniți de la ceilalți, vedem ca lucrurile să se remedieze prin alte oportunități.

Uite ce ți-au rezervat astrele în 2020

Vezi previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Leu 2020!!!

Dacă aveți proiecte în dezvoltare încă din aprilie-mai 2019 și au suportat amânări, au fost foarte greu de dus la bun sfârșit, în această perioadă se pot termina și se poate obține un preț foarte bun pe munca voastră.

Conflicte vor apărea în această perioadă și cu membrii familiei, cel mai probabil de la bani, principii, moștenire, lucruri ce sunt la comun, care poate nu sunt dezbătute.

Dacă luați în calcul ideea de a achiziționa o mașină, de a vă muta, încercați pe cât posibil să evitați perioada 1-20 noiembrie, când Mercur, planeta comunicării, comerțului, intereacțiunii între oamenii, este în retrogradare și nu vă avantajează, iar dacă se impun aceste schimbări pe neașteptate, încercați să vă documentați, să căutați un expert care să vă spună ce se poate face.

Pe partea sentimentală, luna noiembrie aduce multă pasiune, iubire. Venus, din data de 1 noiembrie și până pe 26 noiembrie este plasată în casa a V-a, a iubirii, a creativității și tocmai de aceea vedem posibilitatea să vă îndrăgostiți, să vă mutați cu o persoană nouă.

Această persoană poate să apară pe neașteptate sau poate a fost ținută ascunsă până acum și să fie acea mutare pe neașteptate, iar la pachet cu aceste alegeri sentimentale să vină și un dezechilibru pe partea financiară, profesională.

Dacă faceți un pas, încercați pe cât posibil să îl personalizați și pe acel partener pe care doriți să îl aduceți în viața voastră, cu problemele voastre.

Legat de cuplurile tinere, vedem ca între 20 și 26 noiembrie să ia în calcul ideea de a concepe un copil, de a pleca poate într-o vacanță. Această perioadă de aproximativ o săptămână, de la finele lunii noiembrie, este cea mai propice pentru tot ce înseamnă întâlniri romantice, declarații de dragoste, pentru a face un pas mai departe, poate de a oficializa relația.

Este cea mai bună perioadă din acest an care vă avantajează pe partea de iubire. Să nu uităm, ceea ce se construiește acum, între 20 și 26 noiembrie 2019, vedem ca din aprilie 2020 să fie dus la un alt nivel. Tocmai de aceea în viața nativilor Leu, pe partea sentimentală, vin foarte multe schimbări în această perioadă.

Pe partea de sănătate, este o perioadă cu multe complicații. Acestea se pot datora și revenirii lui Neptun la mers direct pe casa a VIII-a, a problemelor de sănătate, posibil chiar cronice, mai ales dacă nativii Leu au și dependențe care activează sistemul neuronal într-un mod mult mai agresiv.

De aici pot să apară depresii, atacuri de panică, probleme ale sistemului circulator sau nervos. Este important în primul rând să vă faceți o curățenie în suflet, să vedeți dacă mai are rost să rămâneți în acele proiecte de lungă durată.

Dacă nu are rost să dați curs provocărilor, care după luna decembrie se vor manifesta mult mai profund în viața voastră, veți începe un nou ciclu.

Zile favorabile

  • Zile favorabile pentru achiziții: 26 noiembrie, 30 noiembrie
  • Zile favorabile pentru deplasări: 28 noiembrie, 30 noiembrie

Zile nefavorabile

  • Zile nefavorabile pentru intervenții chirurgicale: 19 noiembrie, 28 noiembrie
  • Zile nefavorabile pentru semnare de contracte, divorț: 1 noiembrie, 11 noiembrie, 19 noiembrie, 24 noiembrie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!