Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna Iunie 2021 Varsator: este luna a pasiunii fata de cei apropiati

Horoscop Iunie Varsator: nativii sunt tematori in ceea ce priveste situatia financiara si fac demersuri in acest sens, se decid sa nu mai stagneze

Pentru nativii acestei zodii, luna Iunie începe destul de liniștit, nativii având tendința de a se dedica mai mult casei și familiei.

Previziuni luna Iunie pentru zodia Vărsător

Nu sunt foarte amatori de ieșiri și nici de a-și asuma cine știe ce responsabilități profesionale. Merg pe o rutină în cea mai mare parte a perioadei de început de lună.

Dragoste și relații Vărsător în Iunie

Totuși este de menționat un fapt interesant: nativii sunt foarte pasionali. Unii dintre aceștia sunt mai aproape de casă și de cuibul lor și se dedică unei activități care îi pasionează.

Alții își dedică timpul și energia copiilor pentru care mobilizează resurse importante. Dar este de bine. Și îndrăgostiții se gândesc la căsătorie.

11 Iunie, în data la care planeta Marte intră în zodia Leu, nativii fac primul pas pentru a-și stabiliza relația care i-a pus pe jar și încep demersuri către căsătorie.

23 Iunie, odată cu intrarea planetei Mercur în mers direct (retrogradă din 29 Mai), nativii Vărsători încep să își vadă persoana iubită cu ochii rațiunii. Ce rămâne, este de văzut în viitorul apropiat.

Bani și carieră pentru nativii Vărsător în Iunie

O altă parte a nativilor au speranța unui contract care să le rezolve problemele financiare de care au nevoie ca să-și ajute copiii.

Conjuncția Lună-Marte în Leu din data de 13 Iunie poate să fie momentul în care nativii, care așteaptă de ceva vreme un nou contract sau chiar un job nou, pun piciorul în prag: ori e da, ori e ba!

În data de 20 Iunie Jupiter intră în mers retrograd, creând nativilor impresia că în domeniul banilor ceva nu este în regulă, că unele plăți pe care se bazau întârzie, că abia ce începuse lucrurile să se miște și stagnează și așa mai departe.

De fapt este o perioadă în care au ocazia să își analizeze propria personalitate și să se pregătească pentru o perioadă benefică financiar, dar care va veni peste câteva luni.

Și am ajuns la cel mai important aspect al lunii Iunie, și anume intrarea Soarelui în zodia Rac, solstițiul de vară care are loc în 21 Iunie. Se că nativii au atins un maxim al creativității și acum vine partea mai puțin pasională, vine munca de rutină, munca de analiză menită să materializeze.

În data de 25 Iunie planeta Neptun intră în mers retrograd și până pe 1 Decembrie, când planeta își reaia mersul direct, cu două planete retrograde pe domeniul banilor, nativii Vărsător au ocazia să realizeze care au fost adevăratele probleme financiare, unde au greșit făcându-și vise deșarte.

Stare de sănătate luna Iunie pentru Vărsător

Din punct de vedere al sănătății, nativii acestei zodii au predispoziții către afecțiuni la sfârșitul lunii și la mijlocul perioadei. Pot apărea inflamații sau mici accidente în zona genunchilor către sfârșitul lunii. La mijlocul lunii atenție la zona toracelui.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit