Horoscop luna Ianuarie Leu 2021

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Leu nu mai sunt atat de autoritari si exigenti cu angajatii sau colegii de munca, dar tot poate exista un mic conflict

Cei doi grei ai horoscopului, Jupiter și Saturn, ies din zona muncii și a sănătății și nativii Leu se simt dintr-o dată mai relaxați.

Sunt mai puțin stresați și simt că treburile care trebuiesc efectuate în jurul lor nu le mai aparțin numai și numai lor.

Previziuni luna Ianuarie pentru zodia Leu

Admit ca mai sunt și alții, cel mai probabil partenerii lor de viață, sau partenerii de afaceri, după caz, care pot prelua o parte dintre sarcini, o parte a muncii de Sisif pe care nativul a desfășurat-o până acum, timp de luni de zile.

Astrologul zodiacool.ro este de părere că și colaboratorii, colegii de muncă și angajații unui nativ Leu pot respira ușurați: nu mai este numai și numai cu ochii pe ei, nu este pus pe cicăleală și pe a măsura cu milimetrul fiecare pas al acestora.

Asta nu înseamnă ca nativul își neglijează munca. Dar pur și simplu nu mai exagerează cu exigențele.

Referindu-ne la chestiuni de ordin personal, nativul a suferit de ipohondrie. Multe luni la rând s-a întâmplat acest lucru. Acum începe să fie mulțumit cu rezultatul analizelor, cum se simte, cât și cum mănâncă.

Pentru că a ținut o dietă efectiv de speriat pentru alte persoane, a luat tot felul de suplimente, s-a dus la doctor de câte ori a avut cel mai mic simptom de ceva banal.

Și aici lucrurile s-au relaxat, dar greul trece asupra partenerului de viață care este în situația de a-l potoli când mai are așa câte o tendință de a reveni la lucruri exagerate.

Dragoste și relații Leu în Ianuarie

Trecerea celor doi mari grei în domeniul relațiilor face ca nativii să fie dispuși să colaboreze cu cei din jur, să fie mai permisivi ca de obicei pentru că acolo unde sunt Jupiter și Saturn, lucrurile trebuie puse în ordine. 

Nodurile lunare sunt așezate pe axa dintre creativitate și aceia dintre oamenii cărora li se adresează creațiile. Și din acest aspect reiese nevoia ca nativul să își îndrepte privirea către ceilalți.

Propriile creații, indiferent cât de ingenioase sunt, au valoare dacă se adresează cuiva! Către acel cineva este acum nativul sfătuit de astrologul zodiacool.ro să își îndrepte privirea și interesul.

O criză emoțională profundă poate să trăiască nativii Leu în ziua de 13 ianuarie cu ocazia aspectului de Lună Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto. Aspectul pune presiune pe profesie și locul de muncă.

Se poate anticipa un conflict cu colegii de muncă, probleme cu angajații sau pur și simplu nativul schimbă locul de muncă și despărțirea de colegi este dificilă. Dar nativii sunt mulțumiți că se eliberează de niște responsabilități care i-au presat până acum.

În data de 19 ianuarie, Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, punând accentul pe relații și parteneriate. Există în interiorul nativului o tendință de a domina, de a se face remarcat și ascultat. Este tendința de a conduce. De data aceasta nativul este dispus, ba chiar insistă să colaboreze de la egal la egal.

Bani și carieră pentru nativii Leu în Ianuarie

În data de 7 ianuarie Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Aspectele din acea perioadă conduc către activitate profesională intensă. Dar conduc și către greșeli pe care nativul le poate face din impulsivitate.

Atenție în special la data de 20 ianuarie când, pe fondul întâlnirii dintre îndrăznețul Marte și năvalnicul Uranus, nativii să nu aibă izbucniri exagerate la locul de muncă și în special cu șefii.

Altfel acest Marte dă energie în domeniul profesional și posibilitatea ca nativul să se facă remarcat. Cu riscul ca nativul să fie uneori impulsiv. Dar riscul este cu atât mai diminuat, cu cât efortul pe care îl face nativul este mai mare, descărcând astfel energiile marțiene.

Din data de 8 ianuarie, Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, și tot pe 8 ianuarie Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător. Nativii Leu sunt puțin mai împăcați cu munca.

Deși epuizați, nativii găsesc un oarecare farmec în tot ce fac. Cu analiza, cu exagerările și cu cicălitul angajaților au lăsat-o mai moale. Au o bună comunicare cu partenerul și de aceea poate se simt mult mai relaxați și reușesc să se echilibreze.

În data de 14 ianuarie planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare. Nativii Leu au avut o lungă perioadă de haos în viața profesională. Ba se întrevedea ceva în viitor, ba se estompa de tot perspectiva.

Lucrurile alunecau dintr-o parte în alta. Nativii aveau un simț al libertății care friza anarhismul. Odată cu intrarea lui Uranus în mers direct, nativii devim conștienți de consecințele unei mișcări haotice.

Se eliberează de acele responsabilități inutile, învechite. Nativii devin inventivi, își exprimă extravaganțele și militează pentru drepturile celorlalți la libertate și libera exprimare.

Predispoziții luna Ianuarie pentru Leu

Luna Plină în Leu cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, un Soare în conjuncție cu beneficul Jupiter, este momentul în care nativilor li se spune clar că trebuie să fie parte egală într-o asociere, să lase deoparte obsesia pentru partener, pentru interesele acestuia, dar și pe abilitățile acestuia.

Nativul trebuie să își exprime propria persoană față de partener.

Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2020 și se pare că nu ne lasă în 2021: genunchii și șoldurile. În ianuarie 2021 aceste afecțiuni pot cunoaște ameliorări semnificative.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!