Horoscop luna ianuarie 2020 Berbec: provocari pe plan profesional

Anul 2020 incepe, pentru nativii Berbec, cu un aspect foarte bine definit pe domeniul profesional

Nativii au în acest domeniu un interes deosebit, sunt atrași de responsabilitățile pe care le au în plan social. Atunci când toată lumea se odihnește, după zilele de sărbătoare, când colegii își povestesc la o cafeluță, cum au petrecut sărbătorile, nativul Berbec este deja angajat în treburi importante.

Horoscop lunar Berbec general

Planifică, măsoară, socotește și dorește să pornească mașinăria profesională!

Dar în Casa a X-a, casa profesiei și responsabilităților asumate în plan social, funcțiilor publice, este situat Nodul Sud.

Axa nodurilor lunare, Nodul Nord și Nodul Sud, numită și Axa Dragonului, este un element foarte important, fiind asemănat cu acul unei busole care nu indică nodul, ci indică zona din care vine (Nodul Sud) și spre ce se îndreaptă interesele, preocupările, șansele unui nativ la un moment dat (Nodul Nord).

De unde vin interesele de moment ale nativului Berbec? Din zona profesională. Odată cu elementele indicate de Nodul Sud vin și bunele și relele din trecut, unele care oferă, altele care cer plăți karmice.

Ce poate face nativul Berbec la momentul de început de an 2020?

Să se gândească care au fost problemele profesionale sau de poziție socială din ultimul timp, mai precis din ultimii 12 ani, și va avea o imagine asupra vieții profesionale pe care o va avea în perioada imediat următoare.

Sensul este spre viața de familie, cămin, rădăcini, cuibărit. Energie în plan profesional există, vor fi zile ocupate, vor fi zile bune. Există sprijin de la o persoană influentă, plăcută.

Horoscop lunar Berbec familie

Există mișcare, mobilitate, nativul este alert. Dar toate acestea sunt bune dacă nu neglijează viața de familie, momentele de relaxare în cuib, de protecție, căldură.

Uranus încă se află în domeniul personalității nativilor Berbec (folosind sistemul de case Placidus) și aceasta le dă curajul de a acționa în domeniul profesional cu originalitate și încercând din răsputeri să aducă ceva nou și poate chiar șocant.

Este un aspect care astrologului ZODIACOOL i-a inspirat întotdeauna ajutor de la Dumnezeu. Este poziția lui Neptun, responsabilul cu iubirea necondiționată, cu abandonarea în visare, cu idealurile. Acesta face aspect bun cu zona de maxim interes pentru Berbeci, profesia.

În ceea ce privește relațiile personale, Nodul Nord îndreptat către casa a IV-a, domeniul casei, căminului,  rădăcinilor, face ca interesul nativilor să meargă spre cei de acasă și familia parentală.

În cazul în care nativul nu reușește să se împartă între familie și serviciu, efectele se vor vedea și într-o parte, și în alta.

De aceea, energia și interesul aproape obsesiv pe care nativii Berbec îl au pentru profesie, energie pe care o au acolo trebuie folosită pentru o bună imagine la serviciu în folosul veții de familie.

Există probleme profesionale, acel buchet de planete care se găsesc în domeniul profesiei, Soare, Mercur și Jupiter ajută nativul să înțeleagă unde a greșit în trecut și să repare sau cu ce resurse vine din trecut pentru a le putea valorifica.

Un aspect bun este acela pe care îl face Marte cu Ascendentul. Marte este planeta nativilor Berbec, transmite o vibrație prietenoasă nativilor, o vibrație care li se potrivește și care vine să îi ajute în inițiative pline de energie.

Ar trebui să îi ajute să fie bătăioși. Marte este foarte puternic și ajutorul lui este benefic. Dar inițiativele nu trebuie să fie la vedere, cel puțin la începutul lunii. Nativii Berbeci, de obicei au o atitudine directă și le place să se afișeze cu acțiunilor lor.

De data aceasta, sfatul astrologului ZODIACOOL este ca o parte din ceea ce doresc să întreprindă să fie puțin mai discret. Este bine ca nativii să își folosească energiile psihice care sunt foarte intense.

Cu poziția lui Marte în Scorpion, este bine ca nativii Berbec să fie atenți la energiile psihice care sunt foarte intense și pe care trebuie să le canalizeze în scopuri înalte, benefice.

Conștientizarea puterii psihice este foarte importantă. Și în același timp, nativul este în situația de a-și transforma radical propriile dorințe, propria voință.

Poate fi o perioadă dificilă pentri nativi, dar în același timp, pentru aceia care reușesc să controleze aceste energii poate fi o perioadă foarte ofertantă.

Și nimic la vedere, interiorizați, deoarece după 3 ianuarie veți avea ocazia să vă etalați ceea ce pregătiți acum! Pe data de 3 ianuarie, când Marte intră în zodia Săgetător, au loc schimbări importante.

De pildă, Marte, tot puternic, aduce nativului Berbec dorința de evoluție, curajul de a se aventura, de a risca pentru progres.

În toate aceste demersuri, nativii Berbec sunt extrem de cinstiți și de multe ori se pot transforma în justițiari.

Poate cel mai puternic aspect al lunii ianuarie are loc pe data de 12 ianuerie, când se întâmplă pur și simplu o revoluție în domeniul prietenilor, colegilor, camarazilor de organizații, unei entități din care face parte nativul.

Acolo lucrurile cunosc schimbări importante, care în viața unui om se pot întâmpla o dată.

Conjuncția Saturn-Pluton: pe de o parte Saturn, care cristalizează, pe de altă parte Pluton, care transformă total. Astrologul ZODIACOOL recunoaște o schimbare în domeniul prietenilor, grupurilor din care nativul face parte (colegi, vecini, camarazi, coechipieri etc.) domeniul prietenilor, care imediat se și cristalizează, devine ceva definitiv.

Tot ce pot să le spun acestor nativi este că transformarea le pică foarte bine. Dacă mai pui că la această conjuncție participă și Soare, și Mercur, există posibilitatea să vă impuneți în grupul de prieteni.

Dar un Mercur combustionat de Soare.... gândiți de 3 ori și vorbiți o dată!

Horoscop lunar Berbec dragoste

Dragostea îi preocupă mai puțin pe acești nativi. Un Venus neaspectat în casa a XII-a dă impresia că nativul se simte cel mai bine el cu el. Dar acest lucru nu înseamnă că partenerii acestor nativi trebuie să se panicheze. Este pur si simplu o dorință de puțină intimitate, are nevoie să se ocupe puțin de el.

Nu atât fizic, cât sufletește. Deci trebuie să existe înțelegere, acest aspect nu pune în pericol partenerul sau relația. Dimpotrivă, este un fel de încărcare a bateriilor venusiene pentru mai târziu.

Un alt aspect important este ingresul Lunii Negre în Berbec, care are loc pe 27 ianuarie. Nativii Berbec au, din luna ianuarie, de învins noi ispite. Au de parcurs câteva luni în care Luna Neagră, cunoscută și sub numele de Lilith, le traversează domeniul personalității.

Aceia dintre nativii Berbec care sunt singuri, este bine ca încă o perioadă, destul de scurtă, suportabilă, să rămână tot așa. De fapt asta își și doresc!

Horoscop lunar Berbec sanatate

Cu ajutorul lui Chiron, în orice afecțiune care ține de sănătate, nativul are abilitatea de a se autovindeca. Suferințele la nivelul genunchilor sunt de natură să îi supere pe nativi tot anul. Pot apărea afecțiuni ale organelor genitate și se poate întâmpla acest lucru dintr-o simplă aventură. Atenție!

Bineînțeles, acești nativi au de obicei o sensibilitate în zona capului, aceasta se menține, dar cu o atitudine corectă a zodiei Berbec, respectiv curaj, spirit de fairplay, inițiativă, se pot evita problemele.

Acea scimbare care are loc în domeniul prietenilor afectează nativul chiar în zona genunchilor, dacă nu înțelege că, oricâtă vizibilitate, autoritate și dreptate are, nu are voie să se manifeste orgolios.

Dar...
Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare.

Dar dacă apar simptome evidente și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Zile bune

  • 1, 5, 10, 14, 21

Zile mai puțin bune

  • 3, 4, 6, 9, 16, 24

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!