Horoscop luna Februarie Taur

Horoscop lunar: in februarie, nativii Taur incep ceva nou la capitolul profesie, succesul si banii nu intarzie sa apara, trebuie doar sa fie mai temperati

Nativii zodiei Taur sunt într-o mare agitație. Profesional, li s-a deschis o nouă perspectivă profesională

Nativii ocupă o poziție nouă sau aceea pe care au ocupat-o până acum se află într-o transformare și responsabilitățile s-au modificat, dar par mai interesante, mai importante. Însăși poziția nativului Taur este mai importantă.

Previziuni luna Februarie pentru zodia Taur

Agitația are această cauză, observă astrologul zodiacool.ro. Nativii sunt obsedați efectiv de poziția lor în scara ierarhică a societății și nu puțini dintre ei pot să facă adevărate crize de orgoliu.

Se țin cu dinții de tot ce ține de profesie pentru ca să nu cumva să dea greș, să îi scape ceva, să piardă ce a obținut până acum. Și sincer, a obținut cu multă învățătură și cu multă trudă.

Bani și carieră pentru nativii Taur în Februarie

În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător, și astrologul zodiacool.ro consideră că ceva nou prinde contur, tot pe zona profesională.

Cu șase planete de data aceasta, astrologul zodiacool.ro atrage atenția că nativii sunt predispuși la reacții impulsive.

Planeta Mercur își reia mersul direct în 21 februarie. Dacă până acum nativii Taur au avut tot felul de încurcături profesionale, acum lucrurile intră în normal.

Nativii au avut în minte multe, care se încurcau unele cu altele, rațiunea nu ținea ritmul, uneori o lua la goană, alteori nu răspundea la comenzi. Din 21 februarie, după o zi de ceață, nativii se vor simți mai stăpâni pe situație.

Cu Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, munca și strădaniile nativilor pot să aibă o răsplată bănească. Singurul inconvenient este că munca nu lasă loc creativității și nici inventivității.

Nativii merg pe o rutină, dar există satisfacții material, ceea ce este destul de important la acest moment pentru un nativ Taur.

Dragoste și relații Taur în Februarie

Momentele de retragere în „cuib” sunt obligatorii pentru că altminteri nativii riscă să cedeze psihic: pe de o parte efortul pe care îl depun, pe de altă parte teama de a nu greși.

Dar data de 1 februarie, Venus intră în zodia Vărsător și nativii simt vibrații pozitive din adâncul sufletului, încep să se simtă în noua poziție în largul lor. Se împacă bine.

Poate unii chiar au un flirt cu o persoană care are legătură cu viața profesională. Dar presiunea pe domeniul profesional este și mai mare!

Acolo sunt cinci planete care fiecare în felul ei dorește să se impună. Și peste nativ vine un amalgam de sarcini si de dorințe de afirmare.

18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și nativii se apropie de prieteni.

Au nevoie să evadeze pur și simplu din zona profesională care a început să le răpească din acea libertate de care au nevoie, având un Uranus pe domeniul personalității.

În data de 25 februarie planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești, nativii au nevoie de prieteni, prietenii au nevoie de ei. Este o abandonare într-o stare de emoție profundă.

Predispoziții luna Februarie pentru Tauri

Pentru nativii Taur, intrarea lui Marte în zodia lor este un aspect benefic. Cu Marte în Berbec, nativii Taur au avut o perioadă destul de lungă, din păcate, în care s-au simțit devitalizați, unii chiar s-au îngrijorat de propria sănătate.

Acum nativii nu au în general motive de îngrijorare.

Problemele de sănătate sunt cele care preocupă nativii în acest sezon: gambele și laba piciorului.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!