Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop luna August 2021 Sagetator: este o luna a discutiilor importante

Horoscop August Sagetator: nativii fac ordine in viata de cuplu, in sensul ca se va comunica mai usor si se va ajunge la un consens

Nativii zodiei Săgetător sunt sfătuiți de către astrologul zodiacool.ro să nu încerce să facă pași înainte, mai ales pe domenii care țin de învățătură, la începutul lunii August.

Previziuni luna August pentru zodia Săgetător

Cele mai recomandate activități ar fi acelea care cer mai puțină concentrare și mai multă migală și aport fizic. Nu este momentul pentru discuții cu persoane importante pentru că, acel Mercur combustionat de Soare face ca lucrurile să se deruleze cu viteză, mintea o ia înaintea vorbei și se pot isca neînțelegeri.

Dragoste și relații Săgetător în August

Cu toate acestea, acest aspect pare să fie benefic pentru relația conjugală. Nativii reușesc să se adune și să lămurească cu partenerul de cuplu anumite aspecte ale vieții în doi care până acum nu au fost deslușite împreună.

Nativii sunt ajutați inclusiv de un Mercur combustionat care fie că unora le dă elanul de a spune lucruri, fie altora dintre nativi le dă înțelepciunea să tacă!

În data de 16 August, odată cu intrarea planetei Venus în zodia Balanță, grupurile de prieteni devin un fel de oază de liniște și de armonie pentru nativii Săgetător.

Din data de 20 August, când planeta Uranus intră în mișcare retrogradă, munca, colegii de muncă, față de care nativii au avut o atitudine destul de rebelă, devine o corvoadă, tocmai pe considerentul că atmosfera și activitatea sunt prea plictisitoare și restrictive.

În data de 22 August, momentul de Luna Plină le arată nativilor unde este exact locul lor în perspectiva imediat următoare, față de entitatea umană la care se raportează: conaționali, consăteni, oameni ai aceleiași urbe, regiune, etc.

31 August este data la care planeta Mercur intră în zodia Balanță și nativii devin mai prietenoși și mai comunicativi cu prietenii. Sunt posibile deplasări, drumeții, vizite.

Bani și carieră pentru nativii Săgetător în August

Luna Nouă în Leu din data de 8 August poate să faciliteze nativilor Săgetător evoluția. Nativii pot să angajeze discuții cu persoane elevate de la demersuri pentru călătorii interesante care se pot materializa în jurul datei de 22 August, la momentul de Lună Plină.

Odată cu intrarea planetei Mercur în zodia Fecioară în data de 12 August, nativii Săgetător își concentrează atenția către problemele profesionale, își asumă responsabilități suplimentare. Pot să se confrunte cu probleme care se lansează cu o serie de mesaje care să le intensifice activitatea profesională. Nu sunt excluse mici deplasări.

Stare de sănătate luna August pentru Săgetător

Soarele intră în zodia Fecioarei în data de 23 August și repune accentul pe latura profesională a existenței nativilor Săgetător. De data aceasta face lumină și aduce un plus de energie și de spor.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii August 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit