Vrei abdomen plat? Trebuie să stai cât mai departe de aceste 7 alimente

22.IANUARIE.2019
Vrei abdomen plat? Trebuie să stai cât mai departe de aceste 7 alimente

Categorie: Sănătate și Nutriție Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Cine oare nu și-ar dori să aibă un abdoment perfect plat, așa ca cele din reviste?!? Dar, uneori, nici cu exercițiile fizice nu reușim să ajungem la forma

visată. De cele mai multe ori, asta se întâmplă din cauza alimentației și mai exact al unor alimente care se depun direct pe talie. Pe de altă parte, eliminarea acestor alimente cel puțin din consumul zilnic ar reprezenta un pas în plus spre o viață sănătoasă, acestea fiind foarte nocive. Descoperă care sunt cei mari dușmani ai unui abdomen plat, dar și ai sănătății noastre.

Alcoolul conține extrem de multe calorii, indiferent că vorbim de o simplă bere sau de tărie. Te-ai întrebat vreodată de unde vine sintagma „burta de bere”? Ei bine, gândește-te că doar o noapte în oraș cu ceva pahare de alcool poate însemna un aport de câteva mii de calorii.

Loading...

Sucurile acidulate au, de asemenea, multe calorii – de exemplu, doar o doză mică are cel puțin 140 calorii.

Maioneza înseamnă 80% grăsimi și cu asta am spus totul.

Făina albă duce la obezitate, conform studiilor. În plus, într-o cană de făină albă găsim 455 de calorii, dar zero fibre și puțini nutrienți. Mult mai sănătoasă este făina 100% integrală.

Oricine iubește cartofii, dar cu toții știm că pe cât sunt de gustoși, pe atât de ușor se depun. De exemplu, un cartof de mărime medie are aproximativ 163 de calorii. Pot fi consumați, dar cu moderație!

Zahărul ar trebui consumat în cantități cât mai mici, mai ales cel alb. O singură cană de zahăr alb are 773 de calorii. Să nu mai spunem de riscul de a face diabet!

Mâncarea de tip fast food este într-adevăr bună și, mai ales, la îndemână, dar este extrem de bogată în sare, zahăr, grăsimi saturate și, bineînțeles, calorii. În plus, aceasta conține de cele mai multe ori tot ceea ce am enunțat mai sus!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.