Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Vrei abdomen plat? Trebuie să stai cât mai departe de aceste 7 alimente

Vrei abdomen plat? Trebuie să stai cât mai departe de aceste 7 alimente

Cine oare nu și-ar dori să aibă un abdoment perfect plat, așa ca cele din reviste?!? Dar, uneori, nici cu exercițiile fizice nu reușim să ajungem la forma

visată. De cele mai multe ori, asta se întâmplă din cauza alimentației și mai exact al unor alimente care se depun direct pe talie. Pe de altă parte, eliminarea acestor alimente cel puțin din consumul zilnic ar reprezenta un pas în plus spre o viață sănătoasă, acestea fiind foarte nocive. Descoperă care sunt cei mari dușmani ai unui abdomen plat, dar și ai sănătății noastre.

Alcoolul conține extrem de multe calorii, indiferent că vorbim de o simplă bere sau de tărie. Te-ai întrebat vreodată de unde vine sintagma „burta de bere”? Ei bine, gândește-te că doar o noapte în oraș cu ceva pahare de alcool poate însemna un aport de câteva mii de calorii.

Sucurile acidulate au, de asemenea, multe calorii – de exemplu, doar o doză mică are cel puțin 140 calorii.

Feng Shui

Maioneza înseamnă 80% grăsimi și cu asta am spus totul.

Făina albă duce la obezitate, conform studiilor. În plus, într-o cană de făină albă găsim 455 de calorii, dar zero fibre și puțini nutrienți. Mult mai sănătoasă este făina 100% integrală.

Oricine iubește cartofii, dar cu toții știm că pe cât sunt de gustoși, pe atât de ușor se depun. De exemplu, un cartof de mărime medie are aproximativ 163 de calorii. Pot fi consumați, dar cu moderație!

Zahărul ar trebui consumat în cantități cât mai mici, mai ales cel alb. O singură cană de zahăr alb are 773 de calorii. Să nu mai spunem de riscul de a face diabet!

Mâncarea de tip fast food este într-adevăr bună și, mai ales, la îndemână, dar este extrem de bogată în sare, zahăr, grăsimi saturate și, bineînțeles, calorii. În plus, aceasta conține de cele mai multe ori tot ceea ce am enunțat mai sus!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit