Când e cel mai bine să începem o cură de slăbire

16.AUGUST.2018
Află ziua, nu doar perioada, propice pentru a începe o cură de slăbire, care să dea rezultatele așteptate. Kilogramele în plus nu înseamnă doar ceva de

nedorit din punct de vedere estetic, ci sunt mult mai mult – pot determina probleme grave de sănătate, pe de o parte, și de încredere în forțele proprii, de stimă față de propria persoană, pe de altă parte.

Ideal ar fi să ne menținem greutatea corporală dorită într-un mod natural, fără să ne înfometăm sau să ținem cure de slăbire. Ar fi bine să ne amintim mereu că orice extremă e dăunătoare.

Fiecare dintre noi cunoaștem persoane care mănâncă extrem de puțin, dar parcă se îngrașă și de la aer. Astrologia explică asta din prisma elementelor naturii, astfel de persoane având un exces de foc și pământ, prezente în coloanele destinului în anumite perioade din viață.

Loading...

În aceeași ordine de idei, astfel poate fi determinată și ziua, nu doar perioada, propice pentru a începe o cură de slăbire, care să dea rezultatele așteptate. Chinezii sunt cei care au pus bazele acestui concept, descoperind în urmă cu mii de ani cum ne influențează planetele, elementele din natură și punctele cardinale.

Ziua în care începem cura trebuie să fie într-o perioadă cu lună în scădere, dar nu este sufficient să ne ghidăm doar după acest principiu. Deoarece aceste calcule sunt complexe, ZODIACOOL vă pune la dispoziție un instrument care să vă ajute în alegerea zilei.

Pe de altă parte, din punct de vedere astrologic, orice cură de slăbire eficientă trebuie să includă ardei iute, condiment și ghimbir, acestea fiind asociate cu elementul metal, care scade surplusul de element pământ (ce favorizează îngrășarea).

Cel de-al doilea element nociv pentru silueta noastră este focul, excesul putând fi neutralizat cu ajutorul apei. Beți cât mai multă apă când faceți o cură de slăbire (în plus, hidratarea e extrem de importantă în această perioadă), dar nu în timpul, înaintea sau imediat după masă, pentru a preveni balonarea.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
584
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.