Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Când e cel mai bine să începem o cură de slăbire

Când e cel mai bine să începem o cură de slăbire

Află ziua, nu doar perioada, propice pentru a începe o cură de slăbire, care să dea rezultatele așteptate. Kilogramele în plus nu înseamnă doar ceva de

nedorit din punct de vedere estetic, ci sunt mult mai mult – pot determina probleme grave de sănătate, pe de o parte, și de încredere în forțele proprii, de stimă față de propria persoană, pe de altă parte.

Ideal ar fi să ne menținem greutatea corporală dorită într-un mod natural, fără să ne înfometăm sau să ținem cure de slăbire. Ar fi bine să ne amintim mereu că orice extremă e dăunătoare.

Fiecare dintre noi cunoaștem persoane care mănâncă extrem de puțin, dar parcă se îngrașă și de la aer. Astrologia explică asta din prisma elementelor naturii, astfel de persoane având un exces de foc și pământ, prezente în coloanele destinului în anumite perioade din viață.

Best seller

În aceeași ordine de idei, astfel poate fi determinată și ziua, nu doar perioada, propice pentru a începe o cură de slăbire, care să dea rezultatele așteptate. Chinezii sunt cei care au pus bazele acestui concept, descoperind în urmă cu mii de ani cum ne influențează planetele, elementele din natură și punctele cardinale.

Ziua în care începem cura trebuie să fie într-o perioadă cu lună în scădere, dar nu este sufficient să ne ghidăm doar după acest principiu. Deoarece aceste calcule sunt complexe, ZODIACOOL vă pune la dispoziție un instrument care să vă ajute în alegerea zilei.

Iți recomandăm

Pe de altă parte, din punct de vedere astrologic, orice cură de slăbire eficientă trebuie să includă ardei iute, condiment și ghimbir, acestea fiind asociate cu elementul metal, care scade surplusul de element pământ (ce favorizează îngrășarea).

Cel de-al doilea element nociv pentru silueta noastră este focul, excesul putând fi neutralizat cu ajutorul apei. Beți cât mai multă apă când faceți o cură de slăbire (în plus, hidratarea e extrem de importantă în această perioadă), dar nu în timpul, înaintea sau imediat după masă, pentru a preveni balonarea.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni
Viziteaza magazinul online