Vă potriviți sau nu? Iată ce spune numerologia despre relația voastră

Vă potriviți sau nu? Iată ce spune numerologia despre relația voastră
Fiecare început de relație vine invariabil și cu întrebarea legată de compatibilitate și de posibilitatea unui viitor împreună. Răspunsul ar putea sta în numere!

Tot ce trebuie să faci este să scrii pe o foaie prenumele tău și cel al partenerului, iar sub fiecare literă să notezi cifra corespunzătoare pe care o găsești în lista de mai jos. Apoi, adună toate numerele până ajungi la una singură cifră și citește ce reprezintă aceasta pentru relația voastră.

De exemplu, Maria și Ion au cifra compatibilității 8 (4+1+9+9+1+9+6+5 = 44, 4+4=8).

1-A, J, S

2-B, K, T

3-C, L, U

4-D, M, V

5-E, N, W

6-F, O, X

7-G, P, Y

8-H, Q, Z

9-I, R

Cifra 1: sunteți un cuplu care are la bază atracția intelectuală. Competitivitatea vă stimulează, inclusiv în pat. Trebuie să învățați să vă respectați spațiul propriu, să nu luați decizii bazate pe egoism și încăpățânare.

Cifra 2: este vorba despre dragoste la prima vedere în cazul vostru. Chiar dacă vă clădiți relația pe sentimente puternice, nu lipsește instabilitatea, așa că aveți grijă la gelozie. Dedicați-vă mai mult timp împreună.

Cifra 3: între voi este o atracție fizică incomparabilă. Totul se bazează pe partidele de amor și există riscul să nu se poată dezvolta nimic mai mult.

Cifra 4: dragostea voastră este eternă. Aveți intenții serioase și vă puteți clădi o relație stabilă și de durată.

Cifra 5: pot apărea aventuri. Sunteți inventivi, dinamici și curioși, iar infidelitatea poate apărea atunci când simțiți că nu mai aveți nimic nou de descoperit împreună sau unul la celălalt.

Cifra 6: puneți un accent aparte pe familie. Sunteți legați de puternice sentimente de iubire necondiționată, faceți compromisuri fără probleme pentru ca relația să evolueze frumos, dar aveți și tendința de a vă izola de prieteni.

Cifra 7: relația voastră este tumultoasă. Treceți repede de la o extremă la alta, de la pasiune extremă la plictiseală, fără a lipsi crizele de gelozie sau infidelitatea. Puteți avea o relație de lungă durată, doar dacă faceți tot posibilul pentru a menține iubirea vie.

Cifra 8: aveți o relație de invidiat. Sunteți responsabili, devotați și vă construiți viața împreună cu multă înțelepciune. Atunci când apar neînțelegeri, comunicarea deschisă și concisă este aliatul vostru.

Cifra 9: înainte de toate, sunteți prieteni adevărați. Atât din punct de vedere intelectual, cât și emoțional, sunteți pe aceeași lungime de undă.

Vă dorim să vă găsiți jumătatea!

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.