Aplica

Lipsa cifrei 3 din matricea numerologică

Lipsa cifrei 3 din matricea numerologică

Capacitatea de a memora idei noi și felul în care faci sinteze sunt influențate de prezența sau lipsa cifrei 3 din matricea ta numerologică. Citește în

articolul ZODIACOOL ce trăsături de caracter te definesc, generate de lipsa acestei cifre. Cifra 3 este asociată în numerologie cu felul în care faci sinteze, modul în care stochezi informațiile și capacitatea ta de a memora idei noi sau sentimente.

Ce semnifică lipsa cifrei 3 din matricea numerologică?

Chiar dacă te-ai născut fără cifra 3 (cifra memoriei) în matricea ta numerologică, acest lucru nu înseamnă că nu sunt momente în care poți memora ceva cu foarte mare claritate și cu naturalețe. Condiția este să-ți placă foarte mult ceea ce ai de învățat. Dacă însă nu îți place, nici măcar nu pui mâna pe carte.

Ești o persoană plină de optimism

Cu siguranță ieși în evidență dintr-o mulțime mare de oameni, pentru că ești tocmai acea persoană drăguță, vorbăreață și comunicativă, care atrage toate privirile. Astfel, îți faci ușor amici, pe care îi ajuți mai apoi să-și trăiască viața cu mai mult optimism.

Numerologie

Nu ești adeptul detaliilor fără rost

Ai o anumită carență în ceea ce privește sintezele. Ce înseamnă asta?
- poți să lucrezi impecabil după un rezumat și nu ai nevoie să cunoști toate informațiile ce stau la baza lui.
- detaliile te plictisesc teribil și te obosesc inutil, scăzându-ți randamentul.
- lipsa cifrei 3 te face să fii o persoană bine organizată și meticuloasă în munca pe care o desfășori.

Îți place să lucrezi după un program bine stabilit

Dacă cineva vrea să lucreze mai ușor cu tine, trebuie să fie punctual și să-și respecte atribuțiile. Satisfacțiile din viața ta rezultă din lucrul după un program bine stabilit. De fapt, recurgi mai mereu la acest mic truc, pentru că nu te adaptezi foarte usor la schimbări bruște de situații.

Inteligența ta este destul de selectivă. Respingi de la bun început să pierzi vremea cu informații despre care consideri că nu îți vor fi de folos mai târziu. Astfel, nu îți aglomerezi mintea și o focalizezi spre realizarea scopului propus. Mergi des pe principiul: „Mai bine mai puțin și bun, decât mult și prost.”

Nu renunți la principiile tale nici pentru bani

Ai o fire mai rebelă în sensul că, de regulă, faci numai ce ai chef. Dacă cineva își pune în cap să-ți schimbe o anumită părere despre un anumit lucru, va constata că se luptă cu morile de vânt și că nici măcar banii nu te pot cumpăra. Asta nu înseamnă că ești o persoană încăpățânată, ci că nu renunți deloc la principiile tale, fiind un om foarte corect. Ai mulți prieteni, tocmai pentru că ei vor să învețe de la tine cum să se comporte cu demnitate.

ZODIACOOL a optimizat pentru tine un calcul simplu, prin care poți să verifici dacă din matricea ta numerologică lipsesc sau nu anumite cifre.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!