Faci față situațiilor limită sau te lași doborât? Iată ce spune numerologia despre tine

Faci față situațiilor limită sau te lași doborât? Iată ce spune numerologia despre tine

Fiecare dintre noi abordăm diferit obstacolele din viața noastră. Iată ce tendințe avem, în funcție de data nașterii. Pentru început, trebuie să ne

descoperim Cifra Soarelui, adunând ziua și luna nașterii până ajungem la o singură cifră. De exemplu, dacă te-ai născut pe 29 noiembrie, Cifra Soarelui va fi 4 (2+9+1+1=13, 1+3=4). Acum a venit timp să descoperim modul în care ne influențează această cifră în situațiile limită.

Cifra 1

Ești genul de persoană care găsește soluții în cele mai grele momente. Ești un adevărat salvator. Ai mult curaj și de cele mai multe ori nu ceri ajutorul. Nu îți faci planuri de acțiune sau calcule, ci mergi pe intuiție. Din fericire, norocul e de partea ta.

Cifra 2

Ai obiceiul de a pune în balanță avantajele și dezavantajele, înainte de a acționa. Preferi să găsești mai întâi soluția potrivită, să te sfătuiești cu cei dragi, să fii sigur că nu faci nicio greșeală.

Cifra 3

Găsești imediat soluții, deoarece ești spontan, optimist și creativ. Pentru că nu îți place să fii singurul responsabil, implici și alte persoane în luarea deciziilor importante, chiar dacă sunt unele strict personale.

Cifra 4

Greu te-ar putea cineva sau ceva face să te îndoiești de propriile abilități. Nu îți plac schimbările, dar îți păstrezi calmul și reușești să faci față cu brio.

Cifra 5

Te descurci mai bine în situații stresante decât în cele devenite rutină. Planurile sunt aproape o pierdere de timp pentru tine, pentru că te adaptezi pe parcurs.

Cifra 6

Sufletul tău cald, răbdător și plin de dragoste te îndeamnă să acționezi mai mult în sprijinul altora decât în al tău personal. Ai obiceiul să îți asumi responsabilitatea chiar și pentru ceea ce nu ai făcut tu greșit.

Cifra 7

Ai capacitatea de a transforma orice schimbare într-o situație favorabilă ție. Vezi mereu partea plină a paharului, iar curiozitatea te face să vezi ce se ascunde dincolo de aparențe.

Cifra 8

Înainte de a acționa, ai nevoie de susținea celor dragi și de timp pentru a te adapta, dar urăști când ți se impune ceva sau când pierzi controlul. Ai încredere în intuiția ta.

Cifra 9

Ești rațional, meticulos și privești totul cu obiectivitate, calități care te fac un strateg excelent. Nu lași nimic la voia întâmplării, ci totul trebuie să-și aibă locul clar în croiala planului tău.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!