Descoperă-ți personalitatea în funcție de ziua în care te-ai născut (II)

20.MARTIE.2019
Descoperă-ți personalitatea în funcție de ziua în care te-ai născut (II)
Numerologie AUTOR: Maria Poinescu FOTO: pexels.com
Cunoașterea propriei persoane este cea mai mare putere pe care o poate avea cineva! Descoperă una dintre cele mai interesante teorii ale personalității – cea

a numerelor care ne influențează viața. În cea de-a treia tipologie, C3, sunt cuprinse persoanele născute pe 3, 8, 13, 18, 23, 28. Acestea au nevoie de libertate, asemenea aerului, pentru a se simți în largul lor. Trebuie să poată spune direct ceea ce simt și gândesc, să călătorească, să experimenteze viața așa cum își doresc. Persoanele din cea de a treia tipologie trebuie să transmită ceea ce știu mai departe.

Sunt persoane pasionale, impulsive și de multe ori devin dependente de cei dragi. Au o capacitate extraordinară de a-și controla emoțiile, iar deciziile lor îi iau deseori prin surprindere pe cei din jur. Au nevoie de lucruri frumoase, deoarece sunt ghidate de simțuri, senzații și emoții puternice. 

Loading...

Cea de-a patra tipologie, D4, este a persoanelor născute pe 4, 9, 14, 19, 24, 29

Acestea au un magnetism deosebit, asemeni elementului pământ, și sunt stabile, vitale, importante pentru cei din jur, tolerante și foarte inteligente. De asemenea, sunt oameni calmi, echilibrați, lipsiți de spontaneitate și raționali. Își pot stăpâni emoțiile, pe care le dezvăluie doar persoanelor în care au mare încredere. 

În ceea ce privește relațiile, se implică enorm, sunt loiali și au nevoie de cineva care să le ofere liniște, nu „focuri de artificii”. De altfel, chiar dacă sunt îndrăgostiți nebunește, se retrag din relație dacă apar conflicte.

În cea de-a cincea tipologie, E5, sunt încadrate persoanele născute pe 5, 10, 15, 20, 25, 30

Cea mai importantă caracteristică a lor este sinceritatea. Au o încredere aparte în oameni și în trăsăturile lor pozitive. Au mulți prieteni, care îi apreciază enorm, dar, din păcate, deseori sunt dezamăgiți, din cauza naivității cu care se încred în cei din jur. Astfel, uneori ajung să fie puțin critici. 

Sunt atrași de misticism și spiritualitate. Chiar dacă își găsesc greu jumătatea, trăiesc o adevărată poveste de dragoste alături de aceasta.

Ce părere ai despre teoria celor 5 tipologii?

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  6
VOTURI
1146
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop CAPRICORN DRAGOSTE: în anul 2019 vor avea loc schimbări majore la nivelul acestui
Soarele se află în semnul zodiacal RAC de la 22 Iunie până la 23 Iulie. Este locul de domiciliu
Horoscop Berbec 2019 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2019! Zodia

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.