Transport gratuit peste 170 lei

Descoperă-ți personalitatea în funcție de ziua în care te-ai născut (II)

Descoperă-ți personalitatea în funcție de ziua în care te-ai născut (II)

Cunoașterea propriei persoane este cea mai mare putere pe care o poate avea cineva! Descoperă una dintre cele mai interesante teorii ale personalității – cea

a numerelor care ne influențează viața. În cea de-a treia tipologie, C3, sunt cuprinse persoanele născute pe 3, 8, 13, 18, 23, 28. Acestea au nevoie de libertate, asemenea aerului, pentru a se simți în largul lor. Trebuie să poată spune direct ceea ce simt și gândesc, să călătorească, să experimenteze viața așa cum își doresc. Persoanele din cea de a treia tipologie trebuie să transmită ceea ce știu mai departe.

Sunt persoane pasionale, impulsive și de multe ori devin dependente de cei dragi. Au o capacitate extraordinară de a-și controla emoțiile, iar deciziile lor îi iau deseori prin surprindere pe cei din jur. Au nevoie de lucruri frumoase, deoarece sunt ghidate de simțuri, senzații și emoții puternice.

Cea de-a patra tipologie, D4, este a persoanelor născute pe 4, 9, 14, 19, 24, 29

Numerologie

Acestea au un magnetism deosebit, asemeni elementului pământ, și sunt stabile, vitale, importante pentru cei din jur, tolerante și foarte inteligente. De asemenea, sunt oameni calmi, echilibrați, lipsiți de spontaneitate și raționali. Își pot stăpâni emoțiile, pe care le dezvăluie doar persoanelor în care au mare încredere.

În ceea ce privește relațiile, se implică enorm, sunt loiali și au nevoie de cineva care să le ofere liniște, nu „focuri de artificii”. De altfel, chiar dacă sunt îndrăgostiți nebunește, se retrag din relație dacă apar conflicte.

În cea de-a cincea tipologie, E5, sunt încadrate persoanele născute pe 5, 10, 15, 20, 25, 30

Cea mai importantă caracteristică a lor este sinceritatea. Au o încredere aparte în oameni și în trăsăturile lor pozitive. Au mulți prieteni, care îi apreciază enorm, dar, din păcate, deseori sunt dezamăgiți, din cauza naivității cu care se încred în cei din jur. Astfel, uneori ajung să fie puțin critici.

Sunt atrași de misticism și spiritualitate. Chiar dacă își găsesc greu jumătatea, trăiesc o adevărată poveste de dragoste alături de aceasta.

Ce părere ai despre teoria celor 5 tipologii?

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit