Transport gratuit peste 140 lei

Cum să te folosești de vectorul puterii în Numerologie

Cum să te folosești de vectorul puterii în Numerologie

Cum aflăm care este puterea unui vector, truc numerologic pentru a folosi vectorii de putere slabă și medie. Vectorii (săgeţile) puterii se găsesc în

matricea numerologică, numită și numerogramă sau pătratul lui Pitagora. Vectorii puterii se stabilesc în funcţie de matricea numerologică a fiecărei persoane și se formează din 3 cifre specifice care apar pe verticală, orizontală sau diagonală.

Vectorii din matricea numerologică

În imaginea de mai jos se observă cifrele din matricea numerologică și vectorii marcați cu săgeți:

Scara fericirii

Fiecare vector are o anumită semnificație și se potrivește anumitor grupuri de persoane.

Vectorul fericirii 1-4-7 arată că talentul nu poate fi pus în practică fără a avea o sănătate bună și o minte echilibrată. Apare în matricea artiștilor (actori, pictori, muzicieni).

Best seller

Vectorul iubirii 2-5-8 arată că reușita în relațiile sociale sau de familie depinde de modul în care ne gestionăm emoțiile, empatizăm cu cei din jur și ne asumăm responsabilități. Apare în matricea vindecătorilor, artiștilor, liderilor.

Vectorul averii 3-6-9 arată că bunăstarea materială și financiară sunt obținute pe baza experienței acumulate și a unei mentalități adecvate despre bani. Apare în matricea oamenilor de afaceri, a celor cu putere financiară.

Vectorul energiilor psihice și fizice 1-2-3 indică echilibrul dintre gânduri și emoții. Apare în matricea terapeuților, medicilor.

Îți recomandăm

Vectorul voinței 4-5-6 arată că pentru a ne concentra atenția asupra unui obiectiv avem nevoie de o sănătate bună și de simț practic. Apare în matricea persoanelor care au curaj, sportivilor, piloților.

Vectorul creativității 7-8-9 arată că ideile și talentele nu pot fi puse în practică dacă nu ne asumăm responsabilități. Apare în matricea artiștilor, afaceriștilor, inventatorilor.

Vectorul compasiunii 3-5-7 arată că pentru a ne atinge scopurile este necesar să avem încredere și să lucrăm împreună cu cei din jur. Apare în matricea filosofilor, creatorilor de modă, artiștilor.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Vectorul carierei 1-5-9 arată că succesul profesional apare atunci când ne folosim la maximum inteligența, intuiția și voința. Acest vector apare în matricea oamenilor de afaceri, a persoanelor cu statut social înalt.

Calitatea vectorilor:

  • slabă dacă are doar o cifră din cele 3 (e.g. vectorul fericirii 1-0-0 este slab, lipsesc cifrele 4 și 7)
  • medie dacă are două cifre din cele 3 (e.g. vectorul carierei 1-5-0 este mediu, lipsește cifra 9)
  • puternică dacă are 3 cifre (e.g. vectorul voinței 4-5-6).

Truc numerologic

Pentru a întări puterea unui vector de calitate slabă sau medie, persoana trebuie să-și dezvolte în mod conștient calitățile cifrelor lipsă.

Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii