Cum să te folosești de vectorul puterii în Numerologie

26.APRILIE.2018
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: indianexpress.com
Cum aflăm care este puterea unui vector, truc numerologic pentru a folosi vectorii de putere slabă și medie. Vectorii (săgeţile) puterii se găsesc în

matricea numerologică, numită și numerogramă sau pătratul lui Pitagora. Vectorii puterii se stabilesc în funcţie de matricea numerologică a fiecărei persoane și se formează din 3 cifre specifice care apar pe verticală, orizontală sau diagonală.

Vectorii din matricea numerologică

În imaginea de mai jos se observă cifrele din matricea numerologică și vectorii marcați cu săgeți:

Scara fericirii

Fiecare vector are o anumită semnificație și se potrivește anumitor grupuri de persoane.

Vectorul fericirii 1-4-7 arată că talentul nu poate fi pus în practică fără a avea o sănătate bună și o minte echilibrată. Apare în matricea artiștilor (actori, pictori, muzicieni).

Loading...

Vectorul iubirii 2-5-8 arată că reușita în relațiile sociale sau de familie depinde de modul în care ne gestionăm emoțiile, empatizăm cu cei din jur și ne asumăm responsabilități. Apare în matricea vindecătorilor, artiștilor, liderilor.

Vectorul averii 3-6-9 arată că bunăstarea materială și financiară sunt obținute pe baza experienței acumulate și a unei mentalități adecvate despre bani. Apare în matricea oamenilor de afaceri, a celor cu putere financiară.

Vectorul energiilor psihice și fizice 1-2-3 indică echilibrul dintre gânduri și emoții. Apare în matricea terapeuților, medicilor.

Vectorul voinței 4-5-6 arată că pentru a ne concentra atenția asupra unui obiectiv avem nevoie de o sănătate bună și de simț practic. Apare în matricea persoanelor care au curaj, sportivilor, piloților.

Vectorul creativității 7-8-9 arată că ideile și talentele nu pot fi puse în practică dacă nu ne asumăm responsabilități. Apare în matricea artiștilor, afaceriștilor, inventatorilor.

Vectorul compasiunii 3-5-7 arată că pentru a ne atinge scopurile este necesar să avem încredere și să lucrăm împreună cu cei din jur. Apare în matricea filosofilor, creatorilor de modă, artiștilor.

Vectorul carierei 1-5-9 arată că succesul profesional apare atunci când ne folosim la maximum inteligența, intuiția și voința. Acest vector apare în matricea oamenilor de afaceri, a persoanelor cu statut social înalt.

Calitatea vectorilor:

  • slabă dacă are doar o cifră din cele 3 (e.g. vectorul fericirii 1-0-0 este slab, lipsesc cifrele 4 și 7)
  • medie dacă are două cifre din cele 3 (e.g. vectorul carierei 1-5-0 este mediu, lipsește cifra 9)
  • puternică dacă are 3 cifre (e.g. vectorul voinței 4-5-6).

Truc numerologic

Pentru a întări puterea unui vector de calitate slabă sau medie, persoana trebuie să-și dezvolte în mod conștient calitățile cifrelor lipsă.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,67  3
VOTURI
2692
4.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Orientarea Biroului Feng Shui
În feng shui există direcții favorabile cu flux de energie pozitivă care influențează
Număr Casă
Ce spune numărul de pe ușa casei? Numărul de pe ușă are o importanță deosebită și
Bagua Feng Shui
Octogonul Bagua, principalul simbol de referință din Feng Shui, numit și Pa Kua, se traduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.