Cât de bine vă potriviți? Compatibilitate în funcție de nume

Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: freedesignfile.com

Test de compatibilitate în dragoste. Descoperă cifra sufletului și cât de bine te potrivești cu partenerul

De ce unele cupluri se înțeleg foarte bine în timp ce altele au o relație aproape imposibilă? Care sunt șansele de reușită în relația de cuplu? Compatibilitatea are legătură cu prenumele celor doi care fomează cuplul și influențează atât personalitatea, comportamentul, cât și viaţa intimă. Prenumele sunt guvernate, fiecare în parte, de câte o cifră, care se numește cifra sufletului.

 

Fiecare literă din alfabet are o vibrație care corespunde unei cifre:

1-A, J, S
2-B, K, T
3-C, L, U
4-D, M, V
5-E, N, W
6-F, O, X
7-G, P, y
8-H, Q, Z
9-I, R

Cifra sufletului se calculază prin adunarea cifrelor corespunzătoare literelor din prenume și reducerea sumei la o singură cifră.

DE INTERES: Calcul numerologic al unui șir de caractere (se introduce prenumele și se află rapid cifra sufletului)

După ce se calculează cifra sufletului pentru fiecare partener, se adună cele două cifre și se reduce suma la o singură cifră (în cazul în care suma are două cifre), iar rezultatul arată compatibilitatea în cuplu. De exemplu Maria (4+1+9+9+1= 24, 2+4=6) are cifra sufletului 6, iar Ion (9+6+5=20, 2+0=2) are cifra sufletului 2. Compatibilitatea Maria+Ion: 6+2=8

Cifra compatibilității 1
Atracție intelectuală. O relație în care partenerii dezvoltă un anumit grad de competitivitate, chiar și în așternut. Pentru ca relația să dureze în timp, se recomandă ca partenerii să-și respecte spațiul propriu. A nu se lua decizii bazate pe egoism, încăpățânarea poate duce la certuri frecvente.

Cifra compatibilității 2
Dragoste la prima vedere. Relaţia se clădește pe sentimente de iubire, însă se poate observa și o instabilitate pe plan emoțional, ceea ce poate declanșa crize de gelozie. Cu cât partenerii își dedică mai mult timp unul altuia, cu atât relația înflorește, suspiciunile dispar.

Cifra compatibilității 3
Atracție intimă irezistibilă. Relație se bazează pe dorința de a face dragoste, de aceea există riscul ca totul să se rezume la acest capitol. Este posibil ca partenerii să nu-și asume responsabilitatea întemeierii unei familii, totul se poate termina atunci când scade interesul reciproc pe plan amoros.

Cifra compatibilității 4
Dragoste până la adânci bătrâneți. Relaţia are o fundație solidă, partenerii au intenţii serioase, tot ce contează pentru ei este oficializarea relației, aducerea pe lume a copiilor. Relația are șanse mari să dureze la nesfârșit.

Cifra compatibilității 5
Aventuri la tot pasul. Relaţia este una dinamică, se bazează pe inventivitate, satisfacerea curiozității, dar se poate destrăma când cei doi descoperă că nu mai știu ce să facă nou împreună, caz în care riscul de infidelitate ajunge la cote alarmante.

Cifra compatibilității 6
Familia, copiii, animalele de companie contează cel mai mult. Relaţia evoluează frumos, partenerii se iubesc necondiționat, fac sacrificii unul pentru altul, însă poate să apară tendința de izolare față de cei din anturaj, probabil pentru a proteja cuplul.

Cifra compatibilității 7
Dragoste cu năbădăi. Relația fluctuează de la o dragoste nebună la plictiseală, gelozie, infidelitate. Cuplul rezistă în timp, dacă se fac eforturi pentru a se menține vie flacăra iubirii.

Cifra compatibilității 8
Dragoste de invidiat. Partenerii se implică cu responsabilitate în cuplu. Înțelepciunea și devotamentul reprezintă cheia reușitei în această relație, care este de admirat de către cei din anturaj. Desigur, la un moment dat certurile își vor face apariția, dar acestea vor fi rezolvate printr-un discurs clar și concis.

Cifra compatibilității 9
Prietenie, idealism. La nivel intelectual cei doi partenerii vibrează pe aceeași lungime de undă, iar la nivel emoțional relația se derulează pe un scenariu de poveste. Cheia reușitei pentru acest cuplu este să se implice în proiecte de voluntariat, pentru a-și satisface spiritul caritabil.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,6  5
VOTURI
5306
4.60
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE

Articole Recente

MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.