Zodiile și frumuseţea. Știi care e atuul tău în beauty? (I)

11.AUGUST.2018
Reprezentantele fiecărui semn zodiacal au calități simpatice sau de-a dreptul irezistibile. Care-i atuul tău?. Fiecare femeie este frumoasă! Pentru unele,

accentul este pus pe fizicul atletic, ochii, buzele sau părul, pentru altele atuul este aura de mister de care sunt înconjurate ori inteligenţa, originalitatea care le face pur şi simplu irezistibile. Tu ştii care este atuul tău de la astre?

Femeia BERBEC rareori lasă pe cineva indiferent! Atrage atenţia prin combinaţia ameţitoare de culori, artă pe care doar ea o poate face şi doar pe ea ar sta bine. Transmite armonie, putere, dorința de a câștiga, iubire, originalitate, provocare și totuși, în mod surprinzător, lipsă de apărare. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Zavorotnyuk Anastasia, Tatiana Navka, Céline Dion.

Loading...

Primele lucruri care te atrag la femeia TAUR sunt blândețea lor aparentă și farmecul personal. Abia mai târziu se descoperă voinţa lor de fier şi nervii de oţel. Pune accentul pe o cosmetică realizată cu îndemânare şi pe vestimentaţia de bun gust. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Renee Zellweger, Uma Thurman, Penelope Cruz.

Femeia GEMENI îşi schimbă starea şi stilul atât de des încât este greu de urmărit. Astăzi o poţi vedea cu buzele roșii şi un look extrem de dichisit, iar a doua zi cu un stil simplu, modest - părul împletit şi bluză la baza gâtului. Mulţi o văd ca pe o zeiță, pentru că este foarte sexy şi are arta oratoriei. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Angelina Jolie, Nicole Kidman, Marilyn Monroe.

Femeia RAC atrage în primul rând deoarece este iubitoare și grijulie ca o mamă, este un tovarăș de nădejde, stâlpul casei, omul la care vrei oricând să te întorci. Ai impresia că zâmbetul său vine din cer şi că bunătatea ei este de pe altă planetă. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Zhanna Friske, Natalya Varley, Nonna Grishaeva.

Femeia LEU este recunoscută pentru frumuseţea sa şi surprinde deoarece poate atrage atenţia asupra ei chiar dacă aspectul său este departe de a fi ideal. Are ceva care o face să fie fumoasă chiar şi în absenţa frumuseţii. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Sandra Bullock, Charlize Theron, Jennifer Lopez.

Poate că femeia FECIOARĂ nu are o frumusețe înnăscută, dar rareori se întâmplă să nu o remarce cineva. Are grijă de ea, de modul în care arată, de vestimentaţia pe care o alege, ca şi de cosmeticele pe care le foloseşte. În plus, ştie să se facă extrem de plăcută şi oricine se consideră norocos să aibă alături o femeie atât de atrăgătoare. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Salma Hayek, Sophia Loren, Cameron Diaz.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,2  5
VOTURI
7043
4.20
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia DRAGON. Femeia Dragon in zodiac chinezesc | ZODIACOOL
O persoană extrem de puternică și cu spirit de conducere, un lider înnăscut
Zodiac chinezesc COCOS 2019, horoscop chinezesc starea de SANATATE
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cocoș pe starea de sănătate: Sănătatea nativilor
Compatibilitate Zodii Chinezești
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.