Transport gratuit peste 199 lei

Zodiile și frumuseţea. Știi care e atuul tău în beauty? (I)

Zodiile și frumuseţea. Știi care e atuul tău în beauty? (I)

Reprezentantele fiecărui semn zodiacal au calități simpatice sau de-a dreptul irezistibile. Care-i atuul tău?. Fiecare femeie este frumoasă! Pentru unele,

accentul este pus pe fizicul atletic, ochii, buzele sau părul, pentru altele atuul este aura de mister de care sunt înconjurate ori inteligenţa, originalitatea care le face pur şi simplu irezistibile. Tu ştii care este atuul tău de la astre?

Femeia BERBEC rareori lasă pe cineva indiferent! Atrage atenţia prin combinaţia ameţitoare de culori, artă pe care doar ea o poate face şi doar pe ea ar sta bine. Transmite armonie, putere, dorința de a câștiga, iubire, originalitate, provocare și totuși, în mod surprinzător, lipsă de apărare. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Zavorotnyuk Anastasia, Tatiana Navka, Céline Dion.

Primele lucruri care te atrag la femeia TAUR sunt blândețea lor aparentă și farmecul personal. Abia mai târziu se descoperă voinţa lor de fier şi nervii de oţel. Pune accentul pe o cosmetică realizată cu îndemânare şi pe vestimentaţia de bun gust. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Renee Zellweger, Uma Thurman, Penelope Cruz.

Femeia GEMENI îşi schimbă starea şi stilul atât de des încât este greu de urmărit. Astăzi o poţi vedea cu buzele roșii şi un look extrem de dichisit, iar a doua zi cu un stil simplu, modest - părul împletit şi bluză la baza gâtului. Mulţi o văd ca pe o zeiță, pentru că este foarte atrăgătoare şi are arta oratoriei. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Angelina Jolie, Nicole Kidman, Marilyn Monroe.

Femeia RAC atrage în primul rând deoarece este iubitoare și grijulie ca o mamă, este un tovarăș de nădejde, stâlpul casei, omul la care vrei oricând să te întorci. Ai impresia că zâmbetul său vine din cer şi că bunătatea ei este de pe altă planetă. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Zhanna Friske, Natalya Varley, Nonna Grishaeva.

Femeia LEU este recunoscută pentru frumuseţea sa şi surprinde deoarece poate atrage atenţia asupra ei chiar dacă aspectul său este departe de a fi ideal. Are ceva care o face să fie fumoasă chiar şi în absenţa frumuseţii. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Sandra Bullock, Charlize Theron, Jennifer Lopez.

Poate că femeia FECIOARĂ nu are o frumusețe înnăscută, dar rareori se întâmplă să nu o remarce cineva. Are grijă de ea, de modul în care arată, de vestimentaţia pe care o alege, ca şi de cosmeticele pe care le foloseşte. În plus, ştie să se facă extrem de plăcută şi oricine se consideră norocos să aibă alături o femeie atât de atrăgătoare. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Salma Hayek, Sophia Loren, Cameron Diaz.

Viziteaza magazinul online