Ofertă produse  cadou
Ofertă produse  cadou
Transport gratuit peste 170 lei

Zodiile și frumuseţea. Știi care e atuul tău în beauty? (I)

Zodiile și frumuseţea. Știi care e atuul tău în beauty? (I)

Reprezentantele fiecărui semn zodiacal au calități simpatice sau de-a dreptul irezistibile. Care-i atuul tău?. Fiecare femeie este frumoasă! Pentru unele,

accentul este pus pe fizicul atletic, ochii, buzele sau părul, pentru altele atuul este aura de mister de care sunt înconjurate ori inteligenţa, originalitatea care le face pur şi simplu irezistibile. Tu ştii care este atuul tău de la astre?

Femeia BERBEC rareori lasă pe cineva indiferent! Atrage atenţia prin combinaţia ameţitoare de culori, artă pe care doar ea o poate face şi doar pe ea ar sta bine. Transmite armonie, putere, dorința de a câștiga, iubire, originalitate, provocare și totuși, în mod surprinzător, lipsă de apărare. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Zavorotnyuk Anastasia, Tatiana Navka, Céline Dion.

Primele lucruri care te atrag la femeia TAUR sunt blândețea lor aparentă și farmecul personal. Abia mai târziu se descoperă voinţa lor de fier şi nervii de oţel. Pune accentul pe o cosmetică realizată cu îndemânare şi pe vestimentaţia de bun gust. Frumuseţi cunoscute în această zodie: Renee Zellweger, Uma Thurman, Penelope Cruz.

Viziteaza magazinul online