Zodii peste care dă norocul în dragoste în luna august

28.IULIE.2018
Zodii peste care dă norocul în dragoste în luna august

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara Zodiacool Foto:techasli.com

Zodii pe care le lovește dragostea în vara lui 2018. Cine sunt norocoșii zodiacului. Previziuni pentru viața sentimentală și relațională a unor zodii

favorizate de Cupidon în luna august 2018. Nuntă, vacanțe. Zodii care se îndrăgostesc, zodii care se căsătoresc în luna august, previziuni pentru viața de cuplu a zodiilor

Leu - întâlnirea sufletului pereche

Vine vremea în care trebuie să fiți capabili să vă stabiliți prioritățile pe partea sentimentală. Totul va depinde în această lună de modul în care vă țineți gândurile sub control, ceea ce vă veți imagina se va înfăptui.
Prin urmare, nu este momentul să lăsați fricile să iasă la suprafață, ci dorința de a crea o impresie bună.

Este important sa fiți sinceri și direcți cu privire la ceea ce simțiți, doar în acest fel veți facilita întâlnirea cu sufletul vostru pereche.

Scorpion – flirt și aventuri de-o noapte

Astrele vin în luna august să vă pună față în față cu provocări din trecut, ispite cărora nu le-ați dat curs se vor întoarce cu o forță și mai mare ca înainte, ceea ce vă va face să cedați... sau nu.

Totuși, se observă pe fundal și dorința de a nu vă strica reputația, iar ce veți face rămâne la alegerea voastră.

Capricorn – iubiri ascunse

Se resimte dorința de reformă pe partea amoroasă, sentimentală. Cum totul merge bine pe plan financiar, vă gândiți să cheltuiți ceva bani pe împlinirea unor fantezii bine dosite.
Universul vă trimite energia dragostei, însă aveți grijă cum o folosiți, pentru a nu crea turbulențe în relațiile deja existente.

Vărsător – „căldură mare, mon cher”

Luna August accentuează fie dorința de a oficializa relația deja existentă, fie ideea de a socializa pentru a cunoaște persoane dispuse să intre în relații amoroase de scurtă durată.

Pești – destăinuiri intime

Declarații de dragoste și destăinuiri se prefigurează în perioada 7-11 august. Vă veți implica în tot ce ține de partea sentimentală, veți fi plini de considerație față de partenerul drag, veți dori să faceți totul ca la carte, iar toată lumea din jurul se va simți confortabil.

Veți avea conversații interesante, care vor demonstra că v-ați deschis mintea și inima pentru a primi aprecierea și iubirea celor din jur.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.