Zodii peste care dă norocul în dragoste în luna august

28.IULIE.2018
Zodii peste care dă norocul în dragoste în luna august

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:techasli.com

Zodii pe care le lovește dragostea în vara lui 2018. Cine sunt norocoșii zodiacului. Previziuni pentru viața sentimentală și relațională a unor zodii

favorizate de Cupidon în luna august 2018. Nuntă, vacanțe. Zodii care se îndrăgostesc, zodii care se căsătoresc în luna august, previziuni pentru viața de cuplu a zodiilor

Leu - întâlnirea sufletului pereche

Vine vremea în care trebuie să fiți capabili să vă stabiliți prioritățile pe partea sentimentală. Totul va depinde în această lună de modul în care vă țineți gândurile sub control, ceea ce vă veți imagina se va înfăptui.
Prin urmare, nu este momentul să lăsați fricile să iasă la suprafață, ci dorința de a crea o impresie bună.

Loading...

Este important sa fiți sinceri și direcți cu privire la ceea ce simțiți, doar în acest fel veți facilita întâlnirea cu sufletul vostru pereche.

Scorpion – flirt și aventuri de-o noapte

Astrele vin în luna august să vă pună față în față cu provocări din trecut, ispite cărora nu le-ați dat curs se vor întoarce cu o forță și mai mare ca înainte, ceea ce vă va face să cedați... sau nu.

Totuși, se observă pe fundal și dorința de a nu vă strica reputația, iar ce veți face rămâne la alegerea voastră.

Capricorn – iubiri ascunse

Se resimte dorința de reformă pe partea amoroasă, sentimentală. Cum totul merge bine pe plan financiar, vă gândiți să cheltuiți ceva bani pe împlinirea unor fantezii bine dosite.
Universul vă trimite energia dragostei, însă aveți grijă cum o folosiți, pentru a nu crea turbulențe în relațiile deja existente.

Vărsător – „căldură mare, mon cher”

Luna August accentuează fie dorința de a oficializa relația deja existentă, fie ideea de a socializa pentru a cunoaște persoane dispuse să intre în relații amoroase de scurtă durată.

Pești – destăinuiri intime

Declarații de dragoste și destăinuiri se prefigurează în perioada 7-11 august. Vă veți implica în tot ce ține de partea sentimentală, veți fi plini de considerație față de partenerul drag, veți dori să faceți totul ca la carte, iar toată lumea din jurul se va simți confortabil.

Veți avea conversații interesante, care vor demonstra că v-ați deschis mintea și inima pentru a primi aprecierea și iubirea celor din jur.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. Din păcate, nativii
Bazată pe sentimente de suspiciune și caracterizate de multe bănuieli de gelozie, care vor face

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.