Se anunță posibilități de câștiguri substanțiale la final de an pentru 5 zodii

24.DECEMBRIE.2018
Se anunță posibilități de câștiguri substanțiale la final de an pentru 5 zodii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Ziua de 22 Decembrie, când are loc solstițiul de iarnă, este deosebit de importantă pentru modul în care vor decurge evenimentele în următoarele 6 luni,

până când Soarele va ajunge la apogeu. Planurile făcute în această zi au toate șansele de a se dezvolta și de a genera câștiguri deosebite. Astrele vor fi mai generoase cu unele zodii mai mult decât cu ceilalți nativi ai zodiacului. Berbecii se numără printre norocoșii care acum culeg roadele muncii, ba mai mult, vine o perioadă în care apar șanse de a primi bani de la alții și de a avea câștiguri din activități extraprofesionale.

Chiar dacă răbdarea le este testată uneori, reușesc să rezolve orice problemă pe ultima sută de metri.

Loading...

Oportunitățile nu întârzie să apară pentru Raci. Dacă vor alege să dea curs provocărilor ce vor apărea în ultimele zile ale anului 2018, acești nativi au șanse să cunoască persoane extrem de interesante, care le vor remarca talentul și le vor propune o colaborare.

Schimbări importante se anunță pentru Fecioare, concretizate în avansări, măriri de salariu sau oportunități de a pleca din țară. De asemenea, nativii care activează în domeniul artistic (cum ar fi în muzică, teatru, pictură și altele) sunt înzestrați în această perioadă cu o inspirație pe care rar au simțit-o, iar creațiile lor nu vor întârzia să se transforme în surse substanțiale de venit.

Pentru Capricorni se deschid portițe la care ei nu s-au gândit până acum, pe care să intre importante câștiguri neașteptate, daruri scumpe și călătorii în străinătate.

După o perioadă destul de grea pentru Pești, a venit timpul să se liniștească lucrurile și să apară oportunități de a semna contracte avantajoase, de a face o impresie bună în fața unor persoane cheie, de a urca pe scara socială. 

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pentru starea de sănătate: Astrele nu
Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.