Se anunță posibilități de câștiguri substanțiale la final de an pentru 5 zodii

24.DECEMBRIE.2018
Se anunță posibilități de câștiguri substanțiale la final de an pentru 5 zodii

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Maria Poinescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Ziua de 22 Decembrie, când are loc solstițiul de iarnă, este deosebit de importantă pentru modul în care vor decurge evenimentele în următoarele 6 luni,

până când Soarele va ajunge la apogeu. Planurile făcute în această zi au toate șansele de a se dezvolta și de a genera câștiguri deosebite. Astrele vor fi mai generoase cu unele zodii mai mult decât cu ceilalți nativi ai zodiacului. Berbecii se numără printre norocoșii care acum culeg roadele muncii, ba mai mult, vine o perioadă în care apar șanse de a primi bani de la alții și de a avea câștiguri din activități extraprofesionale.

Chiar dacă răbdarea le este testată uneori, reușesc să rezolve orice problemă pe ultima sută de metri.

Oportunitățile nu întârzie să apară pentru Raci. Dacă vor alege să dea curs provocărilor ce vor apărea în ultimele zile ale anului 2018, acești nativi au șanse să cunoască persoane extrem de interesante, care le vor remarca talentul și le vor propune o colaborare.

Schimbări importante se anunță pentru Fecioare, concretizate în avansări, măriri de salariu sau oportunități de a pleca din țară. De asemenea, nativii care activează în domeniul artistic (cum ar fi în muzică, teatru, pictură și altele) sunt înzestrați în această perioadă cu o inspirație pe care rar au simțit-o, iar creațiile lor nu vor întârzia să se transforme în surse substanțiale de venit.

Pentru Capricorni se deschid portițe la care ei nu s-au gândit până acum, pe care să intre importante câștiguri neașteptate, daruri scumpe și călătorii în străinătate.

După o perioadă destul de grea pentru Pești, a venit timpul să se liniștească lucrurile și să apară oportunități de a semna contracte avantajoase, de a face o impresie bună în fața unor persoane cheie, de a urca pe scara socială.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.