Transport gratuit peste 199 lei

Sănătatea persoanelor din zodiile de Apă

Sănătatea persoanelor din zodiile de Apă

Sensibilitatea zodiilor de Apă se reflectă și asupra sănătății. Iată care sunt predispozițiile fiecărui nativ. Racul nu este tocmai cel mai mare iubitor

de sport și nici al dietelor, așa că este predispus spre îngrășare. În plus, la această predispoziție contribuie și emotivitatea sa caracteristică.

Momentele frecvente de stare depresivă le scade imunitatea și creează terenul propice pentru diverse infecții. Își revine destul de greu după fiecare boală, oricât de neimportantă ar fi. Sunt indicate plimbările în natură, carnea albă, legumele fierte și peștele slab.

Deși are o imunitate puternică, nativul Scorpion se poate îmbolnăvi destul de repede când trece prin situații de criză. Ar fi bine să acorde o atenție deosebită afecțiunilor vasculare, celor localizate la nivelul articulațiilor sau coloanei vertebrale.

I-ar fi de ajutor alimentele bogate în fosfor, calciu, vitaminele E și C.

Nativii Pești riscă să aibă probleme oftalmologice și bronhopulmonare încă din adolescență. De asemenea, trebuie să fie atenți la bolile localizate la nivelul picioarelor.

Atracția lor spre misticism îi face clienții perfecți ai șarlatanilor și vracilor. Au carență de calciu, proteine și fier.

Sănătatea este importantă, dar din păcate puține persoane pun accentul pe diversele modalități de prevenire a bolilor. Un simplu set de analize îți poate salva viața!

Viziteaza magazinul online