Sănătatea zodiilor de Apă - Vezi cum stau nativii la capitolul medical

21.MAI.2019
Sănătatea zodiilor de Apă - Vezi cum stau nativii la capitolul medical
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: pexels.com
Sensibilitatea zodiilor de Apă se reflectă și asupra sănătății. Iată care sunt predispozițiile fiecărui nativ. Racul nu este tocmai cel mai mare iubitor

de sport și nici al dietelor, așa că este predispus spre îngrășare. În plus, la această predispoziție contribuie și emotivitatea sa caracteristică.

Momentele frecvente de stare depresivă le scade imunitatea și creează terenul propice pentru diverse infecții. Își revine destul de greu după fiecare boală, oricât de neimportantă ar fi. Sunt indicate plimbările în natură, carnea albă, legumele fierte și peștele slab.

Deși are o imunitate puternică, nativul Scorpion se poate îmbolnăvi destul de repede când trece prin situații de criză. Ar fi bine să acorde o atenție deosebită afecțiunilor vasculare, celor localizate la nivelul articulațiilor sau coloanei vertebrale.

Loading...

I-ar fi de ajutor alimentele bogate în fosfor, calciu, vitaminele E și C.

Nativii Pești riscă să aibă probleme oftalmologice și bronhopulmonare încă din adolescență. De asemenea, trebuie să fie atenți la bolile localizate la nivelul picioarelor.

Atracția lor spre misticism îi face clienții perfecți ai șarlatanilor și vracilor. Au carență de calciu, proteine și fier.

Sănătatea este importantă, dar din păcate puține persoane pun accentul pe diversele modalități de prevenire a bolilor. Un simplu set de analize îți poate salva viața!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
1328
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

#caseta1#
Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

#caseta2#

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

#caseta3#
#caseta4#

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

#caseta5#
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

#caseta6#
#caseta7#
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

#caseta8#
#caseta9#
#caseta10#
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.