Revelion 2019. Cum să te îmbraci în funcţie de zodie, pentru a atrage noroc în dragoste

Revelion 2019. Cum să te îmbraci în funcţie de zodie, pentru a atrage noroc în dragoste
Pregătește-te de întâlnirea cu sufletul pereche sau cu partenerul ideal, pentru o escapadă amoroasă chiar de Revelion. Combinația vestimentară aleasă de

Revelion influențează norocul zodiei în anul ce urmează. Fiecare zodie este influențată în noaptea de Revelion de anumite energii, în funcție de poziția astrelor pe cer pe 31 decembrie 2018. Unii nativi sunt favorizați de pe urma aspectelor astrale pozitive, alții nu sunt la fel de norocoși. Pentru a echilibra balanța și a schimba ghinionul în noroc, putem folosi anumite culori în noaptea de Revelion.

BERBEC
Ceea ce vă propuneți, veți dobândi. Nu se poate să aveți mai mult noroc decât în noaptea trecerii dintre ani. Dacă sunteți în căutarea dragostei, o veți găsi, iar dacă vreți mai mulți bani, va apărea ca din senin partenerul potrivit pentru a iniția ceva în acest sector al vieții. Însă pentru ca totul să decurgă de la sine, ar fi bine să vă etalați într-o vestimentație de culoare roșu foc, care vă va spori carisma.

TAUR
Dacă vreți ca în anul 2019 să începeți o afacere nouă, posibil împreună cu partenerul de viață, atunci ar fi bine să vă orientați spre o ținută vestimentară care să aibă un accesoriu de culoare roșu-grena, liliachiu, roz. Totuși, nu vă forțați norocul și nu purtați o rochie prea provocatoare, pentru a nu atrage scandaluri pe teme amoroase.

GEMENI
Astrele nu sunt de partea voastră la trecerea dintre ani, s-ar putea să resimțiți un val de energie negativă, care vă va face să vă pierdeți pofta de distracție. Ba mai mult, partenerul ar putea fi distras de o tentație cu două picioare. Însă pentru a preveni neplăcerile și situațiile neașteptate care v-ar putea strica armonia în căminul conjugal, ar fi bine să alegeți o vestimentație elegantă de culoare bej, verde sau turcoaz.

RAC
Energia din noaptea de Revelion favorizează flirtul, escapadele amoroase cu persoane nepotrivite. Însă vă puteți proteja de riscul de a atrage suferință sau de a vă pierde buna reputație dacă veți alege o vestimentație clasică, mai puțin provocatoare, în combinația alb cu negru sau alb cu bleumarin.

LEU
Mari șanse să vă demonstrați în noaptea de Revelion că puteți... însă nu este cazul, cu toții sunt la curent cu pasionalitatea voastră debordantă. Totuși, energiile din această seară vă vor testa fidelitatea, iar pentru a nu vă face partenerul să sufere, ar fi mai bine să vă temparați cu ajutorul unei vestimentații de culoare albastră sau violet. De asemenea, nu faceți exces de bijuterii extravagante, pentru a nu amplifica pofta de amor și a nu atrage vorbe pe la spate.

FECIOARĂ
În noaptea de Revelion s-ar putea ca gelozia să vă pună emoțiile la grea încercare. O rochie vaporoasă de culoare roz ar fi atuul care v-ar asigura că partenerul nu vă va părăsi în noaptea de Revelion pentru cineva de la masa vecină. Evitați certurile cu partenerul, purtând lenjerie intimă de culoare roșie.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.