Transport gratuit peste 170 lei

Opalul aduce fericire sau nenorocire?

Opalul aduce fericire sau nenorocire?

De ce se spune că opalul te face poate invincibil și care este rolul său energetic. Cărei zodii îi poartă noroc. Strălucitorul opal este o piatră

semiprețioasă extrem de interesantă, începând de la combinația de culori - de la galben deschis până la roșu, verde și purpuriu. Numele provine de la sascrita upalus și înseamnă piatră prețioasă.

Pentru o perioadă foarte lungă de timp, opalul a fost folosit ca o podoabă într-o varietate de culturi, dar spre deosebire de cele mai multe pietre, a acumulat și reputație negativă. Trebuie să știm însă că în anumite zone ale lumii este foarte apreciat. De exemplu, în cultura română este considerat piatra iubirii sau a speranței, iar tradiția australiană îl numește piatra zeilor.

Din punct de vedere energetic, opalul nu este doar o piatră frumoasă, ci și una care poate spori energia, îmbunătăți starea de spirit și proteja de influențele negative. Acesta ar fi motivul pentru care în vremuri străvechi se considera că opalul te poate face invincibil.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Deși nu se poate dovedi științific această calitate, alte trăsături atribuite opalului sunt mai credibile, cum ar fi echilibrarea stării emoționale sau atragerea stării de fericire.

De asemenea, persoanele care poartă bijuterii cu opal pot atrage iubirea adevărată, speranța, stabilizarea financiară și norocul de partea lor. Energia aceastei pietre ajută și la ameliorarea depresiei, calmarea emoțiilor intense și nedorite și întărirea vederii.

Misteriosul opal reprezintă luna octombrie, este piatra de naștere a semnului astrologic al Balanței și al Șarpelui, din zodiacul chinezesc.

Merită purtat pentru aceste trăsături! Și dacă nu pentru asta, cel puțin pentru aspectul cu totul special!

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit