#reclama0#

Opalul aduce fericire sau nenorocire?

#reclama10#
15.AUGUST.2018
Opalul aduce fericire sau nenorocire?

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:vtoroezoloto.ru

De ce se spune că opalul te face poate invincibil și care este rolul său energetic. Cărei zodii îi poartă noroc. Strălucitorul opal este o piatră
#reclama1#

semiprețioasă extrem de interesantă, începând de la combinația de culori - de la galben deschis până la roșu, verde și purpuriu. Numele provine de la sascrita upalus și înseamnă piatră prețioasă.

Pentru o perioadă foarte lungă de timp, opalul a fost folosit ca o podoabă într-o varietate de culturi, dar spre deosebire de cele mai multe pietre, a acumulat și reputație negativă. Trebuie să știm însă că în anumite zone ale lumii este foarte apreciat. De exemplu, în cultura română este considerat piatra iubirii sau a speranței, iar tradiția australiană îl numește piatra zeilor.

#reclama7#

Din punct de vedere energetic, opalul nu este doar o piatră frumoasă, ci și una care poate spori energia, îmbunătăți starea de spirit și proteja de influențele negative. Acesta ar fi motivul pentru care în vremuri străvechi se considera că opalul te poate face invincibil.

Deși nu se poate dovedi științific această calitate, alte trăsături atribuite opalului sunt mai credibile, cum ar fi echilibrarea stării emoționale sau atragerea stării de fericire.

De asemenea, persoanele care poartă bijuterii cu opal pot atrage iubirea adevărată, speranța, stabilizarea financiară și norocul de partea lor. Energia aceastei pietre ajută și la ameliorarea depresiei, calmarea emoțiilor intense și nedorite și întărirea vederii.

#reclama3#

Misteriosul opal reprezintă luna octombrie, este piatra de naștere a semnului astrologic al Balanței și al Șarpelui, din zodiacul chinezesc.

Merită purtat pentru aceste trăsături! Și dacă nu pentru asta, cel puțin pentru aspectul cu totul special!

#reclama12#
2951
4.50
SHARE
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.