Nativii VĂRSĂTOR vor fi cei mai loviți de tranzitul lui Mercur retrograd

17.IULIE.2018
Nativii VĂRSĂTOR vor fi cei mai loviți de tranzitul lui Mercur retrograd

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:feel-feed.ru

O tendință de a vă rupe de tot, de a o lua de la capăt, de a vă spiona partenerul, de a vă confrunta cu stări atipice. Vărsătorii vor fi cei mai loviți de

tranzitul lui Mercur retrograd, deoarece sunt deja foarte sensibilizați de Marte retrograd, care a adus probleme în relații.

Acum se observă o tendință de a vă rupe de tot, căutați să începeți ceva nou, să fiți persoanele de acum 5-7 ani în urmă, însă vă este foarte greu să aveți aceeași stare: Saturn și Pluton de pe casa a XII-a vorbesc de o reformă a sistemului de gândire.

Planeta comunicării retrogradează pe casă relațiilor, a căsătoriei, de aceea este posibil să cereți divorțul, să intrați într-o altă relație doar pentru a vă răzbuna, să angajați un detectiv pentru a vă spiona partenerul sau, mai simplu, să îi instalați în telefon sau laptop un program de spionat.

Loading...

Interesant este că aveți dreptate, intuiția nu vă face surprize, numai că omiteți un lucru... poate Universul dorește să vă ofere ceva mai bun, să vă scoată din acele situații și să vă schimbe viața la 180 de grade. Cred că veți conștientiza cât de norocoși sunteți că treceți prin astfel de situații în noiembrie-decembrie 2018, însă până atunci în mintea voastră este o ceață densă.

Celor care doresc să nu se confrunte cu stări atipice, le recomandăm meditație și rugăciune, veți fi mai liniștiți, veți realiza care este scopul vostru aici pe Pâmânt.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 1, numită și steaua Victoriei, aspecte pozitive și aspecte negative
Despre anul 2020, Gromovnicul din bătrâni, vechi de circa 400 ani, spune că este un an
KUA 9 are o vibrație care îi conferă persoanei abilitatea inedită de a găsi soluții la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.