Nativii VĂRSĂTOR vor fi cei mai loviți de tranzitul lui Mercur retrograd

Nativii VĂRSĂTOR vor fi cei mai loviți de tranzitul lui Mercur retrograd

O tendință de a vă rupe de tot, de a o lua de la capăt, de a vă spiona partenerul, de a vă confrunta cu stări atipice. Vărsătorii vor fi cei mai loviți de

tranzitul lui Mercur retrograd, deoarece sunt deja foarte sensibilizați de Marte retrograd, care a adus probleme în relații.

Acum se observă o tendință de a vă rupe de tot, căutați să începeți ceva nou, să fiți persoanele de acum 5-7 ani în urmă, însă vă este foarte greu să aveți aceeași stare: Saturn și Pluton de pe casa a XII-a vorbesc de o reformă a sistemului de gândire.

Planeta comunicării retrogradează pe casă relațiilor, a căsătoriei, de aceea este posibil să cereți divorțul, să intrați într-o altă relație doar pentru a vă răzbuna, să angajați un detectiv pentru a vă spiona partenerul sau, mai simplu, să îi instalați în telefon sau laptop un program de spionat.

1729
5.00
SHARE

Interesant este că aveți dreptate, intuiția nu vă face surprize, numai că omiteți un lucru... poate Universul dorește să vă ofere ceva mai bun, să vă scoată din acele situații și să vă schimbe viața la 180 de grade. Cred că veți conștientiza cât de norocoși sunteți că treceți prin astfel de situații în noiembrie-decembrie 2018, însă până atunci în mintea voastră este o ceață densă.

Celor care doresc să nu se confrunte cu stări atipice, le recomandăm meditație și rugăciune, veți fi mai liniștiți, veți realiza care este scopul vostru aici pe Pâmânt.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!