Nativii Berbec nascuti in anul Sobolanului: fantasticii parinti ai horoscopului

13.FEBRUARIE.2020
Nativii Berbec nascuti in anul Sobolanului: fantasticii parinti ai horoscopului

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Cand prietenia Sobolanului se combina cu jovialitatea Berbecului rezulta o personalitate foarte buna, cu carisma si incredere in sine

Combinația Berbec-Șobolan se referă la cei care sunt născuți în perioada 23 Martie – 22 Aprilie, respectiv cei din zodia Berbec, dar numai în anii Șobolanului: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Caracteristici pozitive: carismă, spirit întreprinzător, curaj, îndemânare, influență, putere, voință, sfințenie, talent, încredere, conducere, mărinimie

Caracteristici negative: naivitate, nervozitate, exces

Personalitate: Berbecii-Șobolan sunt dispuși să-i ajute pe oamenii pe care îi iubesc în tot felul de situații, dar nu sunt înclinați să piardă timpul ajutându-i pe cei care refuză acest ajutor. Ei nu se tem să exploreze noi locuri și vor merge fericiți și singuri, dacă nimeni nu li se alătură.

Berbec-Șobolan este una dintre cele mai artizanale combinații dintre zodii. Vorbim despre prietenia Șobolanului combinată cu partea jovială a Berbecului. Amestecarea calităților celor două zodii ne duce spre o personalitate foarte bună, cu carisma de la Șobolan și încrederea în sine de la Berbec.

Sentimental: Energia este extraordinară la acești nativi, tot ceea ce ei întreprind este realizat cu precizie, conform unui scenariu frumos, pâna la detalii palpitante. În dormitorul nativilor Berbec-Șobolan s-ar putea să existe un caiet plin cu poezii proprii, iar în frigiderul din bucătăria lor bucatele să fie gătite cu dragoste și aranjate în ordine. Berbecii-Șobolan sunt niște părinți fantastici.

Tăticii Berbec-Șobolan pot fi văzuți ducându-și copiii pe drumurile naturii, iar mamele Berbec-Șobolan adesea fac costume pentru petrecerile și serbările de la școală. Ele sunt de regulă implicate la maximum în viața copiilor, pot avea funcții de la președintele comitetului de părinți ai școlii, până la indeletniciri mai casnice, cum ar fi să prepare prăjiturele.

Bani: Nativii Berbec-Șobolan nu pot tolera oamenii leneși. Nerăbdarea este o caracteristică a Berbecilor, dar Șobolanii au o minte rapidă și sunt harnici. Ca urmare, nativii din această combinație nu-și rezervă dreptul la o pauză de cafea, pentru ei nu există niciodată destul timp. Programul lor este încărcat cu proiecte, sarcini, călătorii, întâlniri, ceremonii și misiuni. De aici le poate veni un succes răsunător.

Nativii  Berbec - Șobolan par lideri inocenți, dar totuși, sunt preocupați de guvernare. Indiferent de profesia lor, ei sunt înzestrați cu calități deosebite. De fapt, consideră că este o bucurie nu doar să rezolve probleme, ci și să planifice, să organizeze. În esență, fără eforturi extraordinare, au succes. În mod evident, acest tip de persoane sunt tari pe partea de ambiție. Dacă li se atribuie o sarcină, ele se adaptează rapid și funcționează, indiferent de ce sarcină.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.