Nativii Berbec născuți în anul Mistrețului, marii altruiști ai horoscopului

20.MARTIE.2019
Nativii Berbec născuți în anul Mistrețului, marii altruiști ai horoscopului

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

De un altruism rar întâlnit, nativii Berbec-Mistreț pot fi văzuți peste tot unde este nevoie de o mână de ajutor. Combinația Berbec-Mistreț se referă la

cei care sunt născuți în perioada 21 Martie-20 Aprilie, respectiv cei din zodia Berbec, dar născuți în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031. Personalitate - Berbecul-Mistreț este altruist prin definiție, își respectă prietenii și îi place să facă surprize plăcute. Este probabil printre cele mai bune zodii din zodiac, dacă cineva are nevoie de ajutor, el este acolo.

El se angajează voluntar în tot și își ajută prietenii în orice mod posibil: de la babysitting la mutarea casei, ceea ce îl face extrem de popular.

Loading...

Combinația Berbec-Mistreț vine să ne arate cât de bine ne putem organiza în viață, acești nativi sunt de încredere și au abilități de conducere superioare. Ei sunt potriviți pentru funcții de conducere și nu ar trebui să ne mire faptul că ajung în vârf pe scara socială încă din anii tinereții. Au o personalitate plăcută și le place să se distreze împreună cu cei din anturaj și din familia lor.

Sentimental

Nativii Berbec-Mistreț au senzația că pot rezolva orice problemă pe partea sentimentală, inclusiv să repare relațiile rupte, să aducă armonie acolo unde comunicarea este dificilă etc. Însă aici lucrurile nu stau chiar așa de bine, pentru că nativii Berbec-Mistreț acționează la primul impuls, fără prudență, iar rezultatul final poate fi nu numai neliniștea, ci și eșecul în zona de romantism. Viața afectivă a nativilor Berbec-Mistreț nu este tocmai plină de romantism, cel mai probabil că se vor căsători de timpuriu, iar la un moment dat vor regreta că s-au pripit să ajungă la altar.

Carieră

Această combinație, Berbec-Mistreț, nu este atât de pregătită să preia proiecte de lungă durată, pentru că pe parcursul derulării proiectelor se pot plictisi. Cu toate acestea, fiind firi optimiste și deschise, nu au nicio problemă în a-și găsi jobul potrivit.

În postura de angajați, sunt puși pe treabă si se adaptează oricăror situații, datorită flexibilității. Pot fi considerați angajații model, există foarte puține lucruri pe care nu sunt dispuși să le facă în ceea ce privește creativitatea sau managementul.

Relații

Pentru nativii Berbec-Mistreț nu sunt recomandate combinațiile cu nativii din Maimuță, Câine sau Cal, dar nici cu cei din Tigru sau Cocoș. Alegerile de top în ceea ce privește relațiile romantice pot fi considerate cele cu nativii din Dragon și Iepure.

Bani

Nativii Berbec-Mistreț pot fi văzuți cel mai adesea în funcții de conducere, iar în postura de șefi nu țin la orgoliu, dacă este nevoie, pun umărul la treabă alături de angajați. Astfel, ei devin imaginea șefului prietenos, pentru ei echipa este precum familia, le place să petreacă timp cu aceștia și după program. Banii nu sunt preocuparea lor principală, însă acest lucru nu îi împiedică să și-i dorească în contul din bancă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec 2020 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2020!
Horoscop Berbec 2019 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2019! Zodia
Berbecii aparţin temperamentului bilioso-nervos, care poate genera o energie nervoasă negativă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.