Mercur retrograd pentru LEU aduce despărțire în multe relații cu probleme

17.IULIE.2018
Mercur retrograd pentru LEU aduce despărțire în multe relații cu probleme

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:cdn.lonerwolf.com

Fie acceptați umilința și suferința, fie victoria și resemnarea. Cartea e la voi, se recomandă răbdare și diplomație. Nativii Leu vor fi gazdele acestui

eveniment astrologic, Mercur retrograd după cum spuneam și în prezentarea generală, a mai fost plasat aici la începutul lui Septembrie 2017, prin urmare aveți o idee despre ce se întâmplă.

Interesant este faptul că aproximativ toate Eclipsele din 2017-2018 din Leu sunt pe Mercur retrograd, asta înseamnă că nu beneficiați la maximum de reușitele dobândite, ceva umbrește succesul vostru, poate pentru că voi doriți să atrageți mereu atenția și în această manieră Universul vă aduce la realitate.

Sfera relațională aduce cele mai mari probleme, tot ce a scos la suprafață Marte din retrogradare de la finele lunii Iunie acum se pare că nu mai este luat în seamă de acești nativi, se dorește trecerea la un alt nivel.

Multe relații cu probleme se vor destrăma, partea bună este că nativii Leu vor găsi repede pe cineva nou, posibil din toamnă să oficializeze o relație.

Recomandăm cumpătare, răbdare, diplomație, nu se rezolvă nimic cu violență, denunțuri, ceartă. Cel mai important este să aveți un dialog cu voi, să vă puneți la punct acele stări contradictorii, ori acceptați umilința și suferința, ori victoria și resemnarea.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.