Mercur retrograd pentru LEU aduce despărțire în multe relații cu probleme

17.IULIE.2018
Mercur retrograd pentru LEU aduce despărțire în multe relații cu probleme

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:cdn.lonerwolf.com

Fie acceptați umilința și suferința, fie victoria și resemnarea. Cartea e la voi, se recomandă răbdare și diplomație. Nativii Leu vor fi gazdele acestui

eveniment astrologic, Mercur retrograd după cum spuneam și în prezentarea generală, a mai fost plasat aici la începutul lui Septembrie 2017, prin urmare aveți o idee despre ce se întâmplă.

Interesant este faptul că aproximativ toate Eclipsele din 2017-2018 din Leu sunt pe Mercur retrograd, asta înseamnă că nu beneficiați la maximum de reușitele dobândite, ceva umbrește succesul vostru, poate pentru că voi doriți să atrageți mereu atenția și în această manieră Universul vă aduce la realitate.

Sfera relațională aduce cele mai mari probleme, tot ce a scos la suprafață Marte din retrogradare de la finele lunii Iunie acum se pare că nu mai este luat în seamă de acești nativi, se dorește trecerea la un alt nivel.

Loading...

Multe relații cu probleme se vor destrăma, partea bună este că nativii Leu vor găsi repede pe cineva nou, posibil din toamnă să oficializeze o relație.

Recomandăm cumpătare, răbdare, diplomație, nu se rezolvă nimic cu violență, denunțuri, ceartă. Cel mai important este să aveți un dialog cu voi, să vă puneți la punct acele stări contradictorii, ori acceptați umilința și suferința, ori victoria și resemnarea.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Tot ce trebuie să știi despre Leu în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Leu, femeia Leu în
În filosofia Taoistă Yin și Yang sunt două tipuri de energie complementară ce compun universul
Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe zodia care gurvernează un anumit an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.